Крадец блъсна на земята полицай при опит да избяга

Крадец блъсна на земята полицай при опит да избяга | StandartNews.com

Нагъл крадец потроши полицейски служител при опит да избяга от униформените. Полицаите го спипали в момента на кражбата от жилищна сграда в Сандански. Екшънът се разиграл в събота към 22,10 часа. 40-г. санданчанин С.Е. проникнал в помещение на приземен етаж на постройката и откраднал оберфреза, обрезвачка, машина за бъркане на строителни разтвори, ударна бормашина. При залавянето му направил опит да избяга, като блъснал един от полицейските служители. Полицаят при падането е получил травма в областта на коляното. Няма обаче тежки контузии.

Стойността на нанесената щета е около 1200 лева. Пишман крадецът е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Зад решетките е вкаран и 36-г. петричанин, който потрошил оборудване на казино. И.Ч. бил в игрална зала, но изведнъж се ядосал, че губи пари и потрошил стъклото на един от автоматите. Инцидентът е станал 5 минути след полунощ в неделя. Нанесената щета е за 700 лева. За случая е уведомена Районна прокуратура - Петрич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай