Кметове "от запаса" при Панов за Игнажден

Кметове "от запаса" при Панов за Игнажден | StandartNews.com
Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов посрещна навръх Игнажден и в навечерието на Рождество Христово бивши кметове, почетни граждани на града и архитекти. Той благодари за приноса на всеки един от присъстващите и обеща и в бъдеще да работи активно с всеки един от тях. На срещата бе обсъдена възможността да бъде създаден клуб на дейците на културата. След Нова година ще се проведе нова среща за проекти мястото на клуба.

В началото на следващата година ще се проведе обществено обсъждане за връщане и социализиране на бюст  паметник на Христо Ботев, както и довършване на проекта за оформяне на цялостното пространство около паметника на Васил Левски. 

Кметът на общината е сподели с бившите си колеги, че започва дейността по подмяна на настилката, изграждането на дренаж, поливна и подгряваща система на терена на стадион "Ивайло", предстои началото на проектите за изграждане на нов стадион на Спортно училище. През пролетта на 2013 година ще завърши възстановяването на Летния театър с монтирането на ограда и поставянето на седалките. Даниел Панов е пое ангажимент да съдейства и за възстановяване на Фердинандовия надпис до гара Трапезица.
Иван Иванов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай