Изрисуваха централата на ГЕРБ в Смолян със спрей

Изрисуваха централата на ГЕРБ в Смолян със спрей | StandartNews.com

Смолян. Централата на ГЕРБ в Смолян осъмна надписи на вандали. „Вън от НС. Народъ!" пише с черен спрей на един от прозорците, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Помещението, което ползва партията, се намира в центъра на града, точно под сградата на Областна администрация - Смолян. Не е ясно кога е извършена вандалската проява.

От областната централа са подали сигнал на тел.112. Те обявиха, че осъждат акта със спрейовете и също ще подадат жалба до директора на ОД на МВР - Смолян.

„Членове на партията по различни причини могат да напускат ПП ГЕРБ, но разцепление и разпад на партията категорично не се очаква". Това заяви междувременно депутатът от ГЕРБ от Смолянска област д-р Даниела Дариткова. Тя обясни, че единични случаи на напускащи, които не са работили достатъчно за каузата на ГЕРБ, няма да доведат до съществени промени в партията.

„В Смолян нямам данни за някой, който официално да я е подкрепил", подчерта депутатът. Дариткова каза още, че всеки има право на собствено мнение. „ПП ГЕРБ ясно и последователно следва своите принципи както в годините, в които беше управляваща партия, така и в момента, когато тази безпринципна коалиция в Народното събрание ни постави в ролята на опозиция. Ние ще продължим да следваме политиката, заради която нашите избиратели са ни подкрепили и определили за първа политическа сила в Народното събрание и всеки, който смята, че тази политика е правилна, би следвало да остане в структурите на ПП ГЕРБ", каза още д-р Дариткова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай