Депутат с дарение за деца с епилепсия

Депутат с дарение за деца с епилепсия | StandartNews.com

Благоевград. Депутатът и областен лидер на ГЕРБ в Пиринския край Даниела Савеклиева направи дарение на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия в Благоевград. Всяко от тях получи подарък, както и консумативи за терапевтичните часове по изобразително и приложно изкуство.

„Приела съм за своя кауза тази на родителите на деца с епилепсия. За съжаление болните деца никак не са малко и често те са изолирани от обществото и са обект на предразсъдъци поради нашето незнание за това толкова разпространено заболяване. А това са едни прекрасни деца, които имат нужда от разбиране, грижи и много обич, като всички деца. Затова призовавам на 26 март да носим нещо лилаво в знак на съпричастност и толерантност към тях", сподели Даниела Савеклиева.

Децата подариха на депутата Савеклиева великденска кошничка, изработена от тях, както и специална гривна, която да носи в знак на съпричастност към тях. "Благодарни сме за помощта на г-жа Савеклиева, която винаги се отзовава на нашите проблеми", каза председателят на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия в областния център Ива Поповска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай