Ушанки и барети зарибиха родните звезди (галерия)

Донков и Кърджилова заложиха на руската класика

Ушанки и барети зарибиха родните звезди (галерия) | StandartNews.com

София. Звездите от сцената и екрана полудяха по екстравагантните шапки не само заради студа. Те ги превърнаха в голямата атракция в зимната визия. Повечето от тях се придържат към принципа, че няма нужда от помпозност, а само от шик, който покрива графика им от сутрин до вечер.

Деян Донков и изгората му Радина Кърджилова залагат на ушанките. Влюбените си падат по руската класика още от миналия сезон. Деян обаче не се отказва и от плетените модели, познати още от детството му във Видин. Той е толкова зарибен, че не сваля шапката, дори когато играе в "Полет над кукувиче гнездо" в Народния. Неговият Мак Мърфи наистина е впечатляващ с нея, коментират безкрайните фенки на екстравагантния чаровник.

В предишния епизод на "Секс, лъжи и телевизия" Аня Пенчева се появи със страхотна плетена шапка, аранжирана с няколко китки в същия стил. Звездата от академичната трупа е прехласната по този тип аксесоари. Те й придават фаталност досущ като на холивудските диви. Аня открай време е царицата на елегантните детайли.

Мика Стоичков, която се подвизава в същия сериал, също не пропуска да се накипри с подобно фешън творение. Тя желязно се придържа към протокола - плетива само към спортни одежди. За разлика от доста изгряващи девойки в ентъртеймънта, които ги слагат и към копринажи под предлог, че било "фюжън".

Сред най-печените модистки между актрисите е Емануела Шкодрева, чиято визия винаги е изпипана от главата до петите. И въпреки че тя не си реди сетовете за следващия ден от вечерта, както правят доста изгряващи нейни колежки, умее за пет минути да се приготви като за ревю в Париж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай