Том Беринджър и съпругата му очаровани от миден десерт

Том Беринджър и съпругата му очаровани от миден десерт | StandartNews.com

Добрич. Американският актьор Том Беринджър и съпругата му заедно с част от екипа на новата американска продукция "Снайперист 5" са похапнали в ресторанта на мидената ферма в местността "Дълбока", съобщи за "Стандарт" кметът на Каварна Цонко Цонев.

Той разказа, че поводът за посещението са били тридневни снимки на най-новия филм с участието на Беринджър, който трябва да излезе по световните екрани в средата на следващата година.

"Част от снимките на филма се правиха на Яйлата в рамките на три дни и приключиха в понеделник. Снимачният екип от 120 души бе настанен в хотел "Отдих" в Каварна, като в почивния ден на екипа - събота, главният актьор Том Беринджър, заедно със съпругата си и сценариста посетиха ресторанта на мидената ферма в Дълбока. Той и съпругата му опитаха пресня заргана, супа и шишчета от миди, но бяха очаровани от десерта от миди - приготвен по специална рецепта с ябълки, стафиди и крем. Беринджър сподели, че е очарован от красотата на Яйлата и целия Каварненски регион" - каза Цонев.

Кметът разкри още, че действието в новия екшън се развивало в Сирия, Берлин и остров Санторини, като снимките на Яйлата са именно сцените от Санторини.

Беринджър е познат на широката публика у нас с участието му във филма "Взвод", където играе ролята на сержант Барнс, за която е номиниран за "Оскар" за най-добра мъжка поддържаща роля, и получава наградата "Златен глобус" за същата роля в този фирм, който пък списание "Empire" включва в класацията си "500-те най-велики филми за всички времена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай