Любо търси X Factor

Любо търси X Factor | StandartNews.com

София. Любо Киров е четвъртият съдия в новия сезон на "X Factor".

Както "Стандарт" първи предвиди, певецът се присъединява към приятелката си Мария Илиева и към Станислава Армутлиева-Саня, Велизар Соколов-Заки. Любо вече беше за кратко ментор в първия сезон, но сега ще има правото да ръководи своя група от началото до края на шоуто, което ще стартира през есента по Нова телевизия.

"Истинският артист трябва да е готов за всичко по пътя си. Необходим е не само талант. Важен фактор е силата на характера, личността и да имаш какво да кажеш на другите, когато си на сцена - да предадеш истините, в които вярваш! Да обичаш музиката е само началото на пътя", съветва Любо талантите, които ще се явяват при него на изпит. Той предупреждава мераклиите за слава, че музиката не е спортно състезание, а преди всичко уважение и любов. "Ще търся човека X Factor, който може да даде заявка, че ще остане на музикалната сцена дълги години след участието си във формата. Нека това бъде само началото на една голяма кариера, защо не и световна", смята Любо за новия "X Factor".
Киров признава, че се разпознава по някакъв начин в младите таланти. "Особено в начина, по който участниците преследват мечтата си, а тя никога не трябва да се изоставя. Сега, когато съществуват подобни формати, те имат по-добрия шанс, отколкото ние преди време", казва певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай