Апартамент в хотел в Банско е в класацията на „Топ 101 апартаменти в света”

Апартамент в хотел в Банско е в класацията на „Топ 101 апартаменти в света”  | StandartNews.com

Банско. Световно известното лайфстайл списание "Еlite Traveler" обяви новия си списък с дългоочакваните най-луксозни "Топ 101 апартамента в света за 2013". В него влизат президентския апартамент на „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско", Пентхауз апартаментът на "Хотел Vier Jahreszeiten Кемпински Мюнхен" и Петстайната Делукс Вила с басейн в "Кемпински Хотел Haitang Bay Sanya".

Създадено през 2001 г., "Еlite Traveler" е списание за хора, с най-висок стандарт на живот, което предоставя информация, свързана с пътувания и обслужваща интересите и класата на туристи от елитното общество, и което асистира при планирането на пътешествия и избора на правилен продукт. Списанието проучва всички аспекти на пътуванията и стила на живот, от семейни ваканции и романтични пътешествия до бизнес пътувания. Всеки брой предлага детайлна информация, която обхваща всички аспекти на луксозния начин на живот, включващи пътувания, мода, бижута, часовници, алкохолни напитки, автомобили, яхти и недвижими имоти.

Списанието излиза в тираж от 101 806 копия и има 17 300 уникални онлайн посетители на месец. Списание "Еlite Traveler" се дистрибутира в световен мащаб в повече от 100 държави на частни самолети и частни самолетни-терминали.

Президентският апартамент на „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" отвори врати през месец декември миналата година. Проектираният от арх.Славин Байлов ВИП апартамент разполага с две спални, обширана дневна стая от приблизително 100 кв.м. с допълнително помещение за хранене, бар, 50-инчов телевизор с плосък екран и конферентна зона за 10 човека. Подовете са покрити с антистатичен вълнен мокет, а естествените материали доминират навсякъде - дограма от черешово дърво, солидна маса за хранене от масивен орех и екокамъни над камината. Апартаментът е на последния, пети етаж на хотела и предлага уникална нощна гледка към вечерните светлини на Банско и величествените очертания на Пирин планина.

„Включването на ВИП апартамента в списъка на „Топ 101 апартамента в света", създаден от луксозното лайфстайл списание в САЩ, Elite Traveler е наистина голямо постижение не само за «Кемпински Хотел Гранд Арена Банско», но и за самата страна, като дестинация. Това е едно от най-автентичните луксозни лайфстайл списания в света, насочено към хора с висок стандарт на живот. Ние се ангажираме да поддържаме добра осведоменост за «Кемпински Хотел Гранд Арена Банско», като същевременно го поставим на международната карта на търсещите лукс туристи. Като се има предвид, че България не се смята за дестинация от световна класа, списание "Еlite Traveler" определено гарантира отлична промоция както за хотела, така и за дестинацията", коментира генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай