Волейболистите: Слаби сме

Волейболистите: Слаби сме | StandartNews.com

Волейболните ни национали си посипаха главите с пепел след измъчения успех срещу Египет с 3:2.

"Каквото и да кажа... Нямам думи просто. Не мога да си обясня на какво се дължи - на страх, на психика, на какво... Имаме страхотни спадове", обяви либерото Теодор Салпаров. "По този начин не можем да продължаваме. Отиваме в следващата фаза, където Финландия, Германия, Куба и Бразилия, не прощават такива грешки. Ще ни накажат и то много лошо", добави той.

Капитанът Тодор Алексиев също беше краен: "Тази нервност убива играта ни. Ако трябва да опиша днешното ни представяне с една дума, то беше ужасно".

Селекционерът Пламен Константинов пък обясни, че е рискувал за да даде повече почивка на някои от момчетата преди снощния мач с Русия.

Операция вади Боян за година

Боян Йорданов трябва да се оперира и ще пропусне сезона в Гърция. Това съобщиха от клубния му тим "Олимпиакос". Супер Бобо страда от контузия на лявото рамо. След като програмата за възстановяване, назначена му от италиански специалист, не даде резултат и левичарят продължава да изпитва болки. Това го извади и от национлния отбор за световното в Полша. Разходите по операцията и възстановяването на българина ще бъдат покрити от президента на клуба от Пирея Вангелис Маринакис. Очаква се диагоналът да се възстанови напълно след 7-8 месеца.

Комшийте вече привлякоха американския национал Карсън Кларк за заместник на Боян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай