Търся си работа, призна Владо Николов

Търся си работа, призна Владо Николов | StandartNews.com

Търся си работа. Това обяви бившият капитан на националния отбор по волейбол Владо Николов. Един от най-обичаните играчи у нас говори пред "Нова".

"Ангажиментът ми към младежкия национален отбор е до края на европейското първенство през септември и след това не знам какво ще правя", каза още Николов следващия месец ще направи и своя бенефис. "Търся всеки ден отговора на въпроса къде отивам. Спирам да играя, не защото ми е омръзнало, а защото ми изтече времето. След 27 години на игрището аз продължавам да имам нужда да побеждавам, оттам идва и адреналинът. Обсебен съм от идеята да постигам резултати и спортът ми дава тази възможност. Дори когато играя с децата на "Не се сърди човече", и там искам да побеждавам. Имам предвид, че не им пускам", каза Николов. Той не иска да притиска децата си да станат волейболисти на всяка цена. "Засега и двамата се увличат по волейбола, играят, справят се сравнително добре. Но спортът не е само талант и физически способности, а една изключително скучна и упорита работа", добави Владо.

Иначе Николов вече приключи с мачовете на професионално ниво. Клубният тим на българина "Лион" загуби с 0:3 (-20, -23, -23) у дома от "Тулуза" в мач от последния кръг и изпадна в по-долна дивизия. Владо бе най-резултатен за тима си с 14 точки, а преди двубоя получи цвете от клубното ръководство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай