Реакции след инфарктната победа на "лъвовете"

Реакции след инфарктната победа на "лъвовете" | StandartNews.com

Принудителното напускане на Теодор Салпаров, който се контузи, се е отразило на отбора. Това заяви капитанът на волейболния национален отбор Владо Николов заяви след успеха с 3:2 над Холандия на Европейското първенство.

„Имаше 10-минутна пауза, след която не успяхме да продължим с успешния ритъм. Владо също си свърши работата, но след всичко се разсеяхме, иначе вярвах, че имахме сили за едно категорично 3:0. Радвам се, че постигнахме това пред тази невероятна публика", започна Николов.

„Надявам се, че ще успеем да спечелим решителния мач в сряда. Мисля, че ще играем срещу Германия. Ще видим до къде ще стигнат сметките. Радвам се, че ще имаме още един ден почивка. Спомням си един невероятен обрат срещу Полша на Европейското през 2013-а година, но не искам да правя сравнения. Играхме днес като един отбор, бяхме едно цяло с публиката", завърши развълнуваният Николов.

Георги Братоев пък заяви, че предпочита Германия на четвъртфиналите на Европейското първенство.

„Направихме хубав мач. Имаше една малка почивка във втория гейм, която не ни се отрази добре и загубихме. В третия гейм направихме невероятен обрат. За мен всяка една победа е ценна", започна Братоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай