Магистрала "Хемус" победи поляците

Магистрала "Хемус" победи поляците | StandartNews.com

Бивш селекционер хули здраво по "Дружината"

Поляците, с които можем да се срещнем на 1/2 финалите, изреваха от организацията на европейското у нас. Световните шампиони разкриха, че са си вкарали автогол с решението да се придвижат с автобус до София по магистрала "Тракия". "Пътуването ни отне повече време от очакваното, девет часа. Имаше катастрофа, попаднахме в задръстване, а на едно място пътят бе затворен", обяви говорителят на тима Мариуш Шушко пред представителите на медиите от Полша.

"Домакините ни предложиха да тръгнем със самолет от Варна, но полетът бе в 6 часа сутринта. Това означаваше, че трябваше да ставаме по средата на нощта. Сами си търсихме рейс. Стана трудно, но пък намерихме комфортно возило. Посрещнаха ни готови стаи, но трябваше да тръгваме веднага за тренировка. Трябваше да е на основният терен, но ни пратиха на друг. Винаги ни изненадват с нещо. Живеем от ден за ден. Нещата стават устно, никой не пише нещо. Всичко се решава на място", каза още той.

В същото време бившият селекционер Мачей Ярош нападна "Дружината". "Ротацията на състава пак се прави лошо. Основните състезатели почиваха малко, а можеше да се съхранят силите ми. Трудно е да се каже как ще играем на полуфиналите, но едва там ще се види истинската ни форма. За съжаление на последните два силни турнира се провалихме именно в тази фаза", отсече спецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай