Инженера отново ще дирижира волейбола

Инженера отново ще дирижира волейбола | StandartNews.com

Бивш национал влезе в управата на федерацията

Извънредното Общо събрание на волейбола вместо с революция завърши с добре известен край. Инж. Данчо Лазаров остава начело на федерацията, след като се оказа единствен кандидат за поста си. Конкурентът му Любо Ганев си направи отвод. Така Лазаров не изпълни обещанието си, че ще се оттегли. Инженера ще продължи да дирижира родния волейбол до 31 декември 2018 г., когато са следващите избори.

В състава на УС влезнаха много от познатите лица. Плюс три нови - бившият национал Евгени Иванов - Пушката, Христо Драмов и Александър Александров. Те заменят Илия Илиев, Иван Сурков и Красимир Илиев. Последният също се гласеше за шеф на волейбола, но си даде отвод още в петък. Явно никой не иска да си слага главата в торбата часове преди началото на европейското първенство, на което сме домакини заедно с Италия. Освен това този избор може да се окаже и нелегитимен, за което предупреди Красимир Илиев. Както е известно, федерацията се съди с "Марек". Дупничани спечелиха на втора инстанция, но сега предстои да се произнесе трета.

В петък вечерта националите ни пък загубиха 1:3 (15:25, 27:25, 19:25, 22:25) първата си контрола със Сърбия, която се игра при закрити врата. Късно снощи се изправихме за втори път пред комшиите, но този път в "Армеец" имаше и фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай