Хакерска атака за волейбола

Хакерска атака за волейбола | StandartNews.com

Хакерска атака съвсем подлуди феновете на волейбола, които търсят билети за мача България - Франция в събота. Местата свършиха минути след края на победата ни над Германия. Но към 4,00 ч. хакерска атака събори сайта ticketportal.bg, който обслужва шампионат. Така сутринта хиляди фенове атакуваха безрезултатно портала с надежда за билети. Телефоните на компанията прегряха, но никой не знаеше както точно става. Проблемът трябва да бъде оправен на словашка територия всеки момент.

Шанс за билети все пак има. Става въпрос за върнати резервации от страна на полската агитка. Около 2000 фенове на "дружината" се предполага, че са "букнали" предварително билети за полуфинала и финала. Доста от заявките са за дневни билети, т.е. и за двете срещи за събота и за двете за неделя.

И там засега е пълна каша. Колко поляци ще върнат билети, колко ще решат да посетят все пак "Арена армеец". Каквато и бройка да върнат поляците, ще бъде пусната в продажба в събота. 

Очаква се яснота и по още няколко други въпроса. Полуфиналът ни, стана ясно вече, ще се играе вв събота от 20,45 часа в зала "Арена Армеец" в София. Всички фенове, закупили предварително билети за двубой номер 33, без да са ясни класиралите се отбори, получават шанс да презаверят своите пропуски. Билетите, купени преди края на четвъртфинала между България и Германия на 14 октомври, могат да бъдат презаверени на касите на "Арена Армеец" от 15 октомври (четвъртък) в 14 часа до 17 октомври (събота) в 12 часа спрямо работното време на касите. Непрезаверените до този час билети важат за мач номер 34 – полуфинала Словения – Италия на 17 октомври от 17,45 часа. Билетите за мач номер 33, които може да бъдат презаверени, са тези, на които пише начален час 17,45. Тези с написан начален час 20,45 са валидни и нямат нужда от презаверяване.

Какво обаче става с билетите, купени предварително за 20,45 часа? Мнозина си ги купиха с информация, че именно тогава ще се играе мачът на България при победа над Германия. Както и стана. На тези билети обаче пише мач номер 34, а той е между Словения и Италия. От Тикетпортал са категорични, че те важат за мача ни с Франция. Важен е часът, не номерът на мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай