Гибона взима младок от Разлог на Мондиала

Гибона взима младок от Разлог на Мондиала | StandartNews.com

Пламен Константинов извади неочакван коз като включи в състава за световното първенство по волейбол в Полша младока от Разлог Георги Сеганов.

Разпределителят научи новината днес на обяд. От групата отпада Николай Николов и така за Мондиала днес тръгват трима центрове. Селекционерът на националите увери, че колективът е добър и задача минимум е влизане в осмицата.

"Нека прескачаме малките си цели една по една и да не се товарим с големи очаквания. Премии с мен не са обсъждани", заяви Гибона.

ВЕСТИ

Баскетболистите победиха Израел

с 69:61 т. в последната си среща от квалификациите за Евробаскет 2015, която бе без значение за класирането на "лъвовете". До момента българският тим имаше 5 загуби от 5 срещи. За националите най-резултатен бе младият талант Везенков с 20 т. и 8 борби.

Любо викна вратар от "Локо" (Сф)

за първия ни мач от квалификациите за Евро 2016 с Азербайджан на 9 септември. Юношата на "Левски" Божидар Митрев ще е трети вратар. Останалите от родното първенство, които селекционерът Пенев чака в Правец в неделя, са: Страхил Попов и Илия Миланов ("Литекс"), Александър Александров ("Лудогорец"), Апостол Попов (ЦСКА), Веселин Минев ("Левски"), Светослав Дяков и Христо Златински ("Лудогорец"), Владимир Гаджев ("Левски") и Венцислав Христов ("Берое").

Марашлиев донесе купа

на ЦСКА от юношеския турнир "Несебър Къп 2014". Възпитаниците на треньора Христо Марашлиев от набор 1997 г. грабнаха златните медали след 1:0 на финала срещу "Несебър". "Армейците" родени 2000 г. с треньор Антон Димитров също са първи след 2:0 срещу "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай