Бунт пред Арена "Армеец" заради финала

Бунт пред Арена "Армеец" заради финала | StandartNews.com

С всеки изминал час се покачва напрежението пред "Арена Армеец" заради срива със системата за билети. Близо 100 млади момчета и момичета са окупирали касите, забележете, заради финала на европейското първенство. Билети за нашия полуфинал няма, бележка е окачена, не че някой си прави илюзия. Касиерките са на пост, но вдигат безпомощно рамене кога ще бъде оправен техническият проблем.

"Някой от нас са тук от 6 сутринта. Системата се "оправя след малко" и така висим цял ден. Нечувано е!", сподели пред "Стандарт" младеж от първите позиции. От опашката са успели да се доберат до офиса на "Тикетпортал" в Словакия, където е проблемът. "Позвънихме и казаха, че всеки момент ще оправят срива", свидетелства пред "Стандарт" младежът, позвънил до чужбина.

От опашката предложили на компанията да заградят един блок, който да им бъде продаден, като после местата бъдат махнати от продажба. "Дори си говорихме, че никой от нас няма претенции за места, просто искаме да сме на финала. Отчаяни сме от тези хора", оплакаха се още от опашката.

Естествено, всички бяха единодушни, че купуват билетите с вярата, че там ще гледат България. Повечето все пак се презастраховаха, като чакаха за дневни билети в неделя. "Сигурни сме, че бием французите", завършиха иначе бесните младежи.

Току що сайтът "Тикетпортал" беше оправен, така че пожелаваме на чакащите бързо да си купят билети и да се сгреят с нещо по домовете си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай