Азарей: През 2019 г. започва  нова вълна на промяна

Кабинетът може да падне след местния вот, ще има опит за промяна на политическата ориентация на държавата 

Азарей: През 2019 г. започва  нова вълна на промяна | StandartNews.com

Руслан Борисов-Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа. Азарей е завършил Строителния техникум в град София, след което УАСГ, със специалност геодозия, картография и фотограметрия. Работил е по специалността в Овергаз. 
Роден е през 1973 г. под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото увлечение по окултното и мистичното знание. През 90-те години започва да проявява интерес към духовните въпроси и се запознава с различните световни и български езотерични традиции. 
"Приемам за късмет запознанството си с Люмиер, с когото извървях дълъг път на обучение и подкрепа в практическото приложение на науката астрология. Влиянието на небесните тела върху нашето битие се разпростира и в работна среда, във фирмите и организациите, както и върху държавите", споделя Азарей. 
Според Азарей световната астросоциология позволява да се анализират явленията, които се зараждат в нациите. След продължителни и задълбочени изследвания се изработват прогнозите за съдбините на дадена държава. 
"Предлагам на вниманието на читателите на в. "Стандарт" прогноза за процесите, които ще вълнуват българите през 2019 г. Вярвам в успеха на България!"

 

 

“Изуй обувките си, защото мястото, на което си стъпил, е свято!” - време е да разберем смисъла на думите, отправени от Господ към Мойсей, за да осъзнаем духовната ни мисия като народ. Промените, на които сме подложени през последните 30 години, разтърсиха  България. Тя не е същата. Този период е равностоен на един цикъл на планетата Сатурн. Следователно, ние вече живеем в нов цикъл и творим в ново време. Онова, което поставим като основа на нашето съществуване в настоящето, ще ни даде шанс да берем плодовете му в края на периода.
Настъпи моментът, в който трябва да кажем първо "шах", а после и "мат" на стари навици и неработещи морални и мисловни модели, за да започнем сътворяването на нашия нов български свят. Бог винаги дава мисия и изпитание, които можем да изпълним.

Трансформационните процеси, които се случват в знака Козирог, под чието влияние е България, са обусловени от присъствието на планетите Сатурн и Плутон. Те изискват и предизвикват преструктуриране и трансформация на властта. 
Но, първо е нужно да извършим този процес в самите нас, и чак след това може да очакваме нещо да се случи и в държавата. Всеки един от нас е държавата. А общата ни съвкупност е народът, който избира "някой" да го управлява. Ако нашите ценности са основно материални и задоволяващи единствено битовите ни нужди, то и тези, които ни управляват, ще са проекция на нашето примитивно мислене. Ако управителят ни е коремът, то и държавникът ни ще бъде с "шкембе", нали? Пребивавайки в знака Козирог, Сатурн ще ни съветва да бъдем практични, но и консервативни за всякаква екстравагантност
През 2019-та ще продължи тенденцията да се налага авторитарно управление от страна на управляващата коалиция. На фона на два тура избори – едните за Европарламент, а вторите за местна власт, има вероятност правителството да подаде оставка, особено след вероятни по-слаби резултати при местните избори. Ще се направи опит за промяна на политическата ориентация на държавата. 
От 2.12. до края на годината Юпитер ще се намира в знака Козирог.
Управляващите партии ще се опитват да обсебят цялата власт 
и то навсякъде. Същевременно финансите и търговията, заедно с бързо приспособяващите се бизнеси, ще преуспяват. Добро е влиянието за онези обществени дейности, в които се залага и на справедливостта. Препоръчва се да се проявява пестеливост.

Кое да променим, за да сме успешни  през идната година и в по-далечно бъдеще?

На този въпрос отговор загатва планетата Уран, която от началото на годината (след 6-ти януари), ще се движи директно в знака Овен. Ако използваме българската народна традиция и пуснем устойчиви корени, пиещи живителна влага от духовната ни мъдрост, то тогава първо ще настъпи промяна в нашето светоусещане, а впоследствие и в държавата.
След 6-ти март Уран ще навлезе в знака Телец, което ще предизвика сътресения в областта на финансите, банките и материалните ни ценности. Той ще изисква да погледнем по нов начин на управлението на парите и материалното. Прометеевият му огън ще осветли умовете ни с идеи за творческа реализация на нови начини и средства за подобряване на жизнения ни стандарт. Урановото влияние ще изисква намиране и прилагане на нови, оригинални стойности в живота, което от своя страна ще изисква и нови хора, които да могат да скочат над летвата.
Нашето отношение към природата през последната година доказа, че българинът е готов на всичко, когато става въпрос за опазване на красотите на Родината ни. Този процес ще продължи и през идната 2019 година. 
Сатурн ще ни съдейства всички нездрави идеи на политиците да отидат в небитието. Нали обърнахте внимание на думата "съдейства" ? Основната задача е наша!
Планетата Нептун ще продължи да пори вълните на знака Риби, което провокира търсене на истината сред мъглите от изсипващо се знание за религия и мистика. За  българите християнските ценности са важна опора и фактор за промяна на нашето съзнание.  
Юпитер ще бъде в напрегнат аспект с Нептун, което ни подсказва, че в духовен план ще се разиграе битка за осъзнаване на всеки един от нас. Юпитер обича да разширява, но същевременно е и много лаком. Необходимо е да внимаваме с религиозните си и духовни стремежи, да не би фанатично да се привържем към някоя въртяща се във въздуха идея. 
Oт 1.1. до 2.12. Юпитер ще се намира в знака Стрелец
Добро е влиянието за интелектуалците в страната, за религиозните дейности. Ще се приемат важни закони. Правото ще започне да се ползва с по-добро име. Очаква се закупуване на нова съвременна апаратура за лечение и диагностициране. Няма да ни е чуждо състраданието и щедростта. Това положение на планетата ще благоприятсва къси и дълги пътешествия. 

Носи мир и разбирателство в партньорствата

Чуждопоклонничеството също би ни изиграло лоша шега. Ако си припомним историята от "Алхимикът" на Паоло Коелю: Алхимикът отива до Египет в търсене на бленувано съкровище. Там  апаши му теглили  бой. Когато им разказал какво търси, те много се забавлявали, защото и на тях се "присънило"  родното място на героя. Когато се върнал у дома, открил съкровището скрито под олтара на старата църква. Да не би на българите в чужбина и на чуждопоклонниците у нас да им предстои подобна случка? Както знаем, съществува предсказание на Слава Севрюкова, че българите, които са в чужбина, ще започнат да се връщат в родината си. Вероятно ще е за добро! 

Меркурий ще бъде ретрограден през следните периоди: 

5.03. - 26.03, 7.7. – 1.8., 31.10. – 20.11. Необходимо е да бъдем внимателни, когато управляваме моторни превозни средства, за да избегнем нежелателни срещи с органите на реда – КАТ. Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения. Внимавайте с кореспонденцията и документацията. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите. Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти.
Частично слънчево затъмнение 6.1.2019 в Козирог
ще бъде съпроводено с недоволство сред полиция и военни, което ще получи значимо медийно отразяване. В сферата на образованието ще се прояви напрежение, свързано с искане за подобряване на условията на труд, заплащане и оценяване. 
Пълното слънчево затъмнение 2.7.2019 в Рак  

може да доведе до суша и по-слаба реколта 

Ще се наблюдава противопоставяне между дамите от политическия ни елит. Дано не си оскубят косите!
Пръстеновидното слънчево затъмнение 26.12.2019 в Козирог ще предизвика неблагоприятно влияние предимно за високопоставените ни политически персони. Има вероятност да се зародят мощни стачки срещу управляващите ни партии и съсловия. Отново ще се засегнат жените, майчинските надбавки и хората с увреждания. 
От 1.1. до 14.2. Марс ще навлезе в Овен, което ще доведе до напрежение на банковия пазар. 
Рискът от грипна епидемия може да се предотврати посредством спорт и почивка сред природата. Съществува вероятност от напрежение с партньорите ни от ЕС. 
От 14.2. до 31.3. Марс ще бъде в Телец, което ще доведе до склонност да се проявява по-голяма предприeмчивост в бизнеса и професията.
От 1.4. до 16.5. Марс ще се подвизава в Близнаци, давайки стремеж към знания. Ще се появят нови приложения и научни открития в информационните технологии и телекомуникациите. Ще има преговори на държавно ниво, свързани с подписване на договори с партньорите ни от ЕС.
От 16.5. до 1.7. Марс ще се намира в знака Рак
Това влияние 

ще предизвика повишаване на активността на опозицията 

с цел сваляне на кабинета, като се организират различни стачни действия. Независимо от това периодът е благоприятен за планиране на преустройства и подобрения. Следва да се проявява предпазливост, с цел избягване на наранявания или пожари. Необходимо е да се отчитат нуждите и да се разбират позициите и на други обществени нагласи и групи.
От 1.7. до 18.8. Марс ще приключенства в Лъв, което ще поощрява ваканционното настроение и творческите нагласи у хората.
От 18.8. до 4.10. Марс ще бъде в Дева. При използване на инструменти или механизация е необходимо да се съблюдават правилата за безопасност, с цел избягване на инциденти. Възможно е участие в програми за физическа активност, с цел подобряване на здравето. Проявявате интерес към модата и промяна на стила. Могат да възникнат конфликти и стачки. Периодът е удачен за подобряване на хранителните навици.
От 4.10. до 19.11. Марс във Везни ще предизвиква агресивно поведение по отношение на властта, което 

ще доведе до различни конфликти 

За предпочитане е да си сътрудничите по-енергично, което би довело до успешни резултати. Периодът е благотворен  за партньорства в бизнеса и политиката. Обстановката за изборите ще бъде доста напрегната. 
От 19.11. до 31.12. Марс ще бъде в знака Скорпион – дава се решителност, воля и амбиция за подобряване на заплащането и стандарта на живот.
На 22-ри Декември, 2018 година в 00:24 часа, Слънцето навлезе в знака Козирог, с което отбеляза началото на годишния сезон зима. Това е най-късият ден на годината и оттук насетне денят започва да нараства. Преди стотици години този ден е бил около 20-ти декември и поради тази причина народната традиция е празнувала т.н. Еднажден, който днес ние отбелязваме под формата на Игнажден. И вижте колко просто може да се докаже това съвпадение. В деня на зимното слънцестоене започва да нараства силата на нашето светило. Следователно се приема, че то се е родило наново, което ни говори, че е сложено началото на новия едногодишен цикъл. Ако интерпретираме събитието, можем да го наречем: запалване на новия огън! 

А нали и Игнажден означава еднажден на Огъня! 

Интересно нали? Култувата традиция се наследява, а не се ражда изведнъж. На този ден започва и новата 7525 година по календара на Българите. Това ни подсказва, че сме успели да съхраним традиции дори и през хилядолетията! Eто защо сме свят народ със свята мисия!
Време е да събуем "обущата" на своето черногледство, чуждопоклонничество, слугинаж и комплекси, за да имаме сила и вяра в желанието си да се поклоним, и да започнем да служим на тази свята земя – България

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай