Гришо: Отново съм влюбен в тениса

Гришо: Отново съм влюбен в тениса | StandartNews.com

„Отново съм влюбен в тениса. Всичко е толкова просто. Това обаче не е само заради победите или нещо подобно. Така е, защото отново се наслаждавам на целия процес. Наслаждавам се на работата, на това да ставам рано сутрин за тренировка. Отново се наслаждавам и на ледените бани". Това заяви Григор Димитров след успешното си представяне в Синсинати. 

Димитров коментира и работата му с новия треньор Дани Валверду. „Все още се опознаваме взаимно. Преди всичко той е страхотен човек. Знам как да играя тенис, така че сега по-скоро наблягаме на стратегията, подготовката за големите мачове и турнири. Мисля, че дотук свършихме страхотна работа, като ключът за това се крие в простите неща – да работя и да се раздавам на 100% на корта", допълни хасковлията. 

В интервю за Eurosport Гришо разкри и любопитни факти за своя самртон, който на гърба си има българския герб. Оказва се, че гаджето му е най-известното име, което е записал в телефония си указател. Последната му снимка, качена в "Инстаграм", е от корта, по време на изграта му срещу Жоао Соуза, който победи. последният му телефонен разговор бил с майка му, а последното съобщение, което е получил е гласяло: "Късмет на мача!". 

Накрая българинът с усмивка изтъкна, че не би казал телефония си номер. 

Вижте цялото видео ТУК. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай