Гришо: Маша се цупи, че не пия

Гришо: Маша се цупи, че не пия | StandartNews.com

Българинът е Богът на красотата, пише списание "W"

Григор Димитров е Адонис (Богът на красотата) на тениса, написа американското списание "W" по повод българската звезда. Хасковлията стана поредната известна личност с фотосесия за изданието. "На тенис турнира Индиън Уелс през март тази година Новак Джокович нахлу на брифинг с участието на Григор. Сърбинът седна до Димитров, прегърна го и му каза: "Сега няма нужда да говорим за тенис. Хайде да говорим за външния ти вид".

Димитров е най-младият играч в Топ 20 на тениса. Той е определян като бъдещето на този спорт. Но освен това е Григор Адонис (гръцкия бог на красотата, любим на Афродита) на тениса. Малко по-късно в хотела си Григор бе нападнат от шествие малки руси момичета. Техните майки отчаяно молеха Димитров да направи няколко разигравания с дъщерите им. Григор обаче не можеше да откаже по-внимателно. "Казвай "не" с усмивка", казва Гришо. Вероятно той е научил това от неговата русокоса калифорнийка Мария Шарапова. Двамата са заедно от около година и вече си живеят заедно в Манхатън Бийч, Лос Анджелис. "Това е най-хубавото нещо, което може да ти се случи", казва Григор. "Но не е лесно. Често пътуваме, борим се с медиите, ходим на фитнес, тренираме. Много рядко се виждаме само двамата. Но от друга страна, ние разбираме през какво трябва да мине другият и се разбираме. Знаем, че е нужна саможертва".
Когато не е на корта, Григор кара мотори. Също така той много обича да танцува, но в днешно време рядко му се случва. "Ще ви кажа нещо смешно - никога не съм опитвал алкохол. Мога да си жужа и без това. Мария обаче всеки път се цупи и казва: "Хайде, пий с мен чаша вино".

На 14 години Григор отиде да живее в Париж. Там изкара 4 години и половина. Българинът винаги е възхвалявал френската столица заради любовта към модата. "Особено много харесвам "Ланвен", казва той. "Още от съвсем малък знаех как искам да изглеждам. Ще бъде страхотно да има собствена линия за тенис облекло - нещо уникално и различно. Но няма да разкривам повече, защото това все още е в процес на разработка. Но ако някой ден това се случи, ще бъде "Бум"!

В момента Димитров е фокусиран върху изкачването си в ранглистата. Той вярва, че един ден може да стане номер 1. "Най-голямото напрежение е това, което сам си го направя. Аз не играя мач за мач, защото целите ми са доста високи. Необходимо е време и работа, за да бъдат изпълнени", казва Григор.

И въпреки всичко както и гаджето му Мария Шарапова знае много добре, големите тенис играчи трябва да се държат и като звезди. Григор продължава да твърди, че е по-щастлив, когато не е под светлината на прожекторите. "Искам да стоя настрана от червения килим. Ще стъпя на него само когато е крайно наложително. По-добре да си сложа костюм на "Том Форд" и да си направя няколко снимки у дома", пише списанието за българина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай