Федерер стана татко на близнаци за 2-ри път

Федерер стана татко на близнаци за 2-ри път | StandartNews.com

На дългогодишния номер 1 в световния тенис Роджър Федерер му се родиха близнаци за втори път в рамките на по-малко от пет години.

Снощи вечерта съпругата му Мирка роди две момченца - Лео и Лени. Гордият баща сподели радостната вест само часове след оттеглянето си от турнира в Мадрид, за да може да присъства на раждането.

"Мирка и аз сме изключително щастливи да споделим, че Лео и Лени се родиха тази вечер", написа снощи Федерер в Twitter, като към обявлението си тенисистът добави хаштаговете #TwinsAgain (Отново близнаци) и #Miracle (Чудо).

Двойката вече има 4-годишните близначки Майла Роуз и Шарлин Рива, а веднага след раждането им през юли 2009 г. се почнаха шегите, които им предвиждат светло бъдеще на двойки от "Уимбълдън".

Шеговитите подмятания последваха и появаха на Лео и Лени, а легендата в световния тенис Борис Бекер първи определи двете момченца като "идеални партньори на по-големите им сестри" при смесените двойки.

"Реших да откажа участие в Мадрид, за да бъда със съпругата ми Мирка през следващите вълнуващи седмици за нашето семейство. Извинявам се на феновете и се надявам да се завърна в Мадрид през следващата година. Ще тренирам край дома ми и очаквам да подновя участие в турнирите от Тура скоро", коментира 32-годишният тенисист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай