Четвъртък,

Е-учебник за всеки учител

От: Failed to load user -
256
Е-учебник за всеки учител
A
A
A

София. Всеки преподавател от I до VII клас ще получи електронен учебник по предмета, по който преподава от издателство "Просвета".

 

До края на март всички учебници от I до VII клас на издателството ще имат електронен вариант. Досега с такава версия бяха само школските книги за I и II клас. Електронните учебници покриват изцяло съдържанието на печатните, но предлагат много допълнителни интерактивни възможности като упражнения и задачи под формата на компютърни игри, видеофилми, галерии от снимки и аудиофайлове.

 

Учителите могат да скриват временно съдържанието, да подчертават думи, да маркират, да оцветяват и така да разнообразяват уроците си в клас. Учебниците по музика и изобразително изкуство "пеят" и "рисуват", а тези по английски език "говорят" с произношението на оксфордски преподавател. Освен учителите от новите електронни учебници могат да се възползват и родителите, които искат детето им да работи с тях на домашния си компютър. Срещу 4,80 лв. за учебник от сайта e-uchebnik.bg могат да бъдат закупени електронните учебници, но засега само за I и II клас.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията