За юбилея на Пугачова: Москва обяви как е станала милиардер

Певицата вдига купон в Кипър

За юбилея на Пугачова: Москва обяви как е станала милиардер | StandartNews.com

Руската примадона Алла Пугачова се готви за бляскавия си юбилей в понеделник, на който ще отпразнува 75-ия си рожден ден.

Това ще стане с пищен банкет в Кипър, на който се очакват над 160 души, пише порталът EG. Ру.

Не се знае точно кой ще вземе участие в тържеството.

Пугачова планира веднага след тържеството и турне в Европа. Първоначалните й планове бяха за Израел, но предвид обстановката там програмата е променена.

Москва още не може да преживее, че Пугачова се обърне срещу властта в Кремъл. Затова и навръх юбилея й изтече информация за имотното й състояние, натрупано благодарение на факта, че десетилетия бе любимка на властите.

Пугачова е успяла да спечели състояние на стойност 14 милиарда рубли, което е около 150 милиона долара.

От средата на 80-те години актрисата получавала към 1000 рубли на месец освен заплатата си, докато средната заплата в страната била 190 рубли. В същото време ползвала безплатни костюми, пътувания, храна и настаняване в хотели.

Певицата също получавала безплатни жилища от държавата. Сдобила се и с четиристаен апартамент в центъра на Москва.

В периода 2005 -2015 г. спечелила 2,6 милиарда рубли, а парите инвестирала основно в недвижими имоти.

Алла Пугачова и съпруга й Максим Галкин, заедно с децата си, бяха първите, които напуснаха Москва след агресията в Украйна. Преместиха се в Израел, но когато започна войната в Близкия Изток се отправиха към Кипър и купиха мезонет в Лимасол.

В навечерието на празника й депутатът от Държавната дума Сергей Соловьов заяви, че Пугачова трябва публично да се извини за антируската си позиция, ако иска да продължи да изнася представления в Русия.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Йокин
преди 2 седмици

Дайте,точни координати ,ДА Й ПРАТИМ,Иранско дронче!!!

Откажи
Медия
преди 2 седмици

По интересно е кой, ще пее на концерта и?! Клоунът също си съдира....да "изнася" концерти в Литва, Латвия но денгите не стигат... А, тя никога е нямала някаква позиция освен сребролюбие... Сега си е вече сдухана стара жена, която никога, никога няма да е голяма колкото наша Лили Иванова...

Откажи
Бог Духа и сина
преди 2 седмици

Лили Иванова е далеч по добра от Пугачова във всяко едно отношение-глас, красота и присъствие на сцената и живота! Рускинята се оказа алчна и противна жена, а аз обичам руснаците и Русия! Истински талант и дарба има единствено нашата Лили, Бог да я благослови! Амин!

Откажи
Възмутена
преди 2 седмици

Болая фара Алла Пагачова какво искат руските власти със 150 милиона долара може и на луната да живее .

Откажи