ТВ война в 22,30 ч.

За първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с Дългия

ТВ война в 22,30 ч. | StandartNews.com
  • За първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с Дългия

Истинска тв война ще има тази вечер, когато в 22,30 ч. започва най-рекламираното шоу на бТВ - с Николаос Цитиридис. То трябва да попълни дупката в ефира на частната телевизия, след като Слави Трифонов скъса договора си с нея.

Днес за първи път новакът Цитиридис ще се конкурира с Дългия. За старт на шоуто си като първи гост Цитиридис е избрал актьора Юлиан Вергов. По същото време в телевизия 7/8 шоу ще правят Слави и Краси Радков като гост в предаването ще е невероятният комик Димитър Рачков.

Причините гъркът да заложи на Вергов са  страстта му към комедията и фактът, че първата голяма роля на актьора е в ефира на bTV, става ясно от „Фейсбук“ страницата на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Юлиан Вергов и Стефания Колева бяха в главните роли в първия ситком на bTV - „Тя и той“. А по повод участието на актьора в новото вечерно шоу, екипът обещава „по-различен, забавен и съвсем непредсказуем разговор“.

От 7/8 ТВ още в петък пратиха съобщение до медиите за по-специално и различно шоу на Дългия в понеделник. "Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа", анонсираха от 7/8 ТВ и накараха всички да гадаят дали Господарите се връщат на екран.

Гръцкият произход на Николаос Цитиридис и името му вече се превърна в повод за многобройни шеги и закачки в социалните мрежи.

„Гърците ни завладяха освен с узо и море, и с ТВ програма. НАРОДЕ!“, „Най-после грък да дойде у нас, все ние - у тях“, „DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ“, „Гъркът, сбъднал американската мечта в България“, „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“, "Не го знам кой е този Индивидис“, са само част от кодошите по адрес на водещия. Наричат го още „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай