Свиха страшен номер на Зуека! Не е на себе си

Коя е причината за екшъна

Свиха страшен номер на Зуека! Не е на себе си | StandartNews.com

Актьорът Васил Василев-Зуека не е на себе си от това, което го сполетя. Той не може да разбере  на кого пречи, че му причиняват такива гадории. 

Той се ожали в социалните мрежи от случилото се и предупреди всички много да внимават. 

Фалшив профил с името на Васил Василев-Зуека се появи в Instagram и изпраща съобщения до фенове и приятели на актьора, информира Телеграф.

Ментето е пълно със снимки на картините на Зуека, очевидно откраднати от реалния му профил. За измамния профил алармира самият творец в официалния си и единствен профил. Василев все още не е отговорил на запитването, дали има повече информация за измамниците.

"Това е фалшив. Много прилича на моя, но не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща лични съобщения от мое име!", пише Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка показа, че нелегитимният профил е със същия никнейм, но накрая има още една долна черта.

Под публикацията на актьора заваляха коментари на фенове, че са получили съобщения от ментето, след което, разбира се, са го докладвали.

Както е направил и самият Васил. "И аз получих съобщение от фалшив профил. Дори не ползва главни букви и препинателни знаци", пише потребител на име stoianova764, а Зуека отговаря: "Видях... Изпратиха ми снимка с неговото съобщение". Васил Василев алармира и че измамниците изискват лични данни от потребителите вероятно с цел измама и ги предупреждава да не ги предоставят с лека ръка.

Публикацията на актьора и художник е харесана от стотици хора, сред които и колегата му Димитър Рачков. Самият той докладва за фалшив профил преди 2 години. Тогава на профилната снимка бяха сложили кадър на Рачков и Зуека, които все още бяха тандем от телевизионния екран. Голяма част от родните звезди са се жалили с фалшиви профили, включително Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и др., пише Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай