Първи подробности за новата жена на Кобрата

Истинско съкровище, възхити се фен на Кубрат Пулев

Първи подробности за новата жена на Кобрата | StandartNews.com

Първи подробности за новата жена на Кобрата. Разкри ги потребител в мрежата. Той е фен на Кобрата и се казва Калоян Кичков. Твърди, че е виждал дамата на сърцето на Кубрат Пулев и е възхитен от нея.

Откакто Кобрата разкри в интервю за Николаос Цитиридис, че не само има нова жена, но и тя вече е майка на дъщеря му Христина, цяла България любопитства коя е мистериозната дама, завладяла сърцето на Пулев. В студиото на Цитиридис той ясно показа, че е людо влюбен в тайнствената красавица, която го прави истински щастлив. Но заради горчивия си опит с фолкдивата Андреа няма да разкрива подробности.

Калоян Кичков обаче събуди любопитството на държавата като сподели, че за него новата жена на Кобрата е една най-красивите българки, които е виждал.

"Видях я, истинска красавица е, казвам Ви сериозно, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не успях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, но Ви казвам красота. Бе облечена съвсем нормално и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а на природни дадености. Косата и бе сякаш от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, видимо и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят, в който това е меко казано трудно. Желая Ви семейно щастие, обичайте се и изградете от малката Ви сладурана – прекрасна госпожица“, пише потребителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай