Обрат след "Игри на волята"! Финалистите се връщат на екран

Какво следва

Обрат след "Игри на волята"! Финалистите се връщат на екран | StandartNews.com

Броени дни след края на най-гледаното предаване тази есен - „Игри на волята“, изключително атрактивни участници от сезон 5 ще се изправят в битка за плакета в „Черешката на тортата“.

В понеделник първи в състезанието се впуска големият победител в сезон 5 на „Игри на волята“ - амбициозният зъботехник Иван Рълев. Както и в игрите, той ще вложи сърце и душа и в готвенето. Последният Гладиатор ще посрещне гостите си в родния си град Симитли с традиционна българска вечеря. В менюто му ще влязат две салати и разядка, а за основното ще заложи на любима рецепта, която майка му приготвя често. Рълев ще изненада с домашна питка, която ще омеси с неговата баба. Всички продукти ще са от семейната градина и от български производители. Вълнуващото посрещане и приятелската обстановка ще гарантират отлична атмосфера, а шампионът е подготвил цели три изненади за своите гости. Той ще говори за работата си и за живота след победата в „Игри на волята“, но дали десертът му ще се хареса на всички?

Вечеря в стил „Гатьо“ ще видят зрителите във вторник, когато в „Черешката на тортата“ ръкави ще запретне култовият Пеньо Гатевски – Гатьо. Командосът от специалните части ще разчита на гостоприемството на родния си град Пловдив, където ще готви в професионална кухня и ще посрещне гостите си в ресторант. Изключително колоритният участник в екстремното риалити ще говори, каквото мисли и ще готви, както реши. В менюто му ще влязат любимите му сьомга и аспержи, а за десерт ще предложи уникално вкусна торта. В кухнята му ще има саботаж и огън, но дали крайният резултат ще се хареса на останалите? Феноменът на „Игри на волята“ ще се върне в спомените към годините си като военен, а вечерята му ще започне и завърши с музикални изненади.

 

Българският Кен Благомир Мастагарков ще представи стилна и елегантна вечеря в сряда. Моделът и бивш футболист ще приготви модерно четиристепенно меню с българска нотка, разкривайки пред зрителите неподозираните си таланти. Финалистът в „Игри на волята“ сезон 5 ще готви с био продукти, а част от вкусните му предложения ще бъдат домашна питка с три вида разядки и свинско бонфиле с билкови трохички. Елегантният готвач ще пробва да приготви по-добри аспержи от предложените от Гатьо, а масата му ще бъде без забележка. Красивата презентация и балансираното меню ще впечатлят останалите участници в предаването, пред които завършилият на почетното пето място Мастагарков ще разкрие, че все още не е открил жената до себе си.

В четвъртък зрителите ще видят как се справя с готвенето европейската и световна шампионка в самбото Мария Оряшкова. Последната Амазонка ще признае, че няма опит в кухнята, но ще компенсира с изключително старание и дисциплина. Мария ще посрещне гостите си с лесни, но вкусни рецепти, приготвени с домашни продукти. В менюто й влизат две салати, основното ще бъде в гювече, а десертът й ще е вкусен и полезен. Шампионката ще направи жест към близката си приятелка Теодора Мудева, която ще получи специална порция. Пред гостите си Мария Оряшкова ще повдигне завесата над личния си живот и ще разкрие как й е повлиял дългият престой на Дивата река. И още - какво й е коствало да сподели на Арената, че слага край на професионалната си спортна кариера, не пропускайте в четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Красив завършек на седмицата ще постави носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева. За приготвянето на креативните ястия ще й помага нейният годеник и участник в „Игри на волята“ – Румен Радев. Моделът ще изненада с брускети с компот от праскови и необичайни сарми с патешко магре и булгур, а вечерята й ще стартира не къде да е, а в зала по танци. Бившата състезателка по спортни танци ще им покаже основни стъпки, но един от гостите й ще откаже да танцува ча-ча. Вкусните изкушения, приготвени съвместно с Румен, ще впечатлят останалите участници, пред които Теодора Мудева ще сподели още за съвместния й живот с Румен Радев и за любовта от пръв поглед.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай