Неделя,

Неочаквана среща за една зодия, нови партньори за други

От: Стандарт -
1438
Неочаквана среща за една зодия, нови партньори за други
A
A
A

ОВЕН

Сутринта може да обсъждате въпроси, свързани с финанси, работа и бизнес. Деловата ви интуиция е доста изострена. Благодарение на нея взимате правилните решения, дори и да нямата пълна информация. Не пренебрегвайте и рутинни задачи, колкото и скучни да са. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте спокойни, денят ще е успешен. Действайте внимателно. Опитът ще ви помогне. Може да експериментирате или да търсите необичайни пътища към целите си, но ще бъде грешка да очаквате прекалено много или да разчитате на бързи победи. По-добре е да се заредите с търпение.

БЛИЗНАЦИ

Днес заложете на търпението. Не бързайте с изводи и решения. Важно е да обмислите всичко добре. Някои от вас ще намерят и надеждна подкрепа. Постепенно денят ще става все по-благоприятен. Работата ще ви спори и бързо ще постигате необходимите резултати. Отделете време и за почивка.

РАК

Ден за делови преговори и обсъждане на всякакви важни теми. Лесно намирате нужните думи и подбирате аргументи, за да отстоявате позицията си. Вечерта е отлично време да смените обстановката. Няма време за скука, а и приятелите не ви дават такава възможност – постоянно сте в компания.

ЛЪВ

Предстои ви да се грижите не само за себе си, но и за останалите. С удоволствие подкрепяте тези, които са се заели с нещо ново. По-късно тези хора ще станат ваши надеждни партньори. Заемете се и с решаването на някои финансови въпроси. Може да получите пари от неочаквано място.

ДЕВА

Отлично ще се разбирате с хората. Деловите и личните срещи ще ви радват и ще преминават успешно. Околните веднага ще забелязват силните ви страни. Очаквайте предложения за сътрудничество или участие в големи проекти. Близките ви също се радват на грижите и вниманието ви.

ВЕЗНИ

Днес сте особено впечатлителни и остро реагирате на неща, които в друго време, няма да забележите. Имайте предвид, че всички въпроси може да обсъдите спокойно и конструктивно. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и приятна. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали. 

СКОРПИОН

Работата днес ще се окаже повече, отколкото сте предполагали. Ще трябва да побързате, за да успеете навсякъде. Помощта от партньори ще ви е нужна. Възможни са неочаквани срещи и необичайни запознанства. Не винаги първите впечатления ще се окажат верни. Бъдете внимателни с хора, които искат да завоюват симпатията ви.

СТРЕЛЕЦ 

Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, но това няма да се отрази на качеството. Нищо няма да пропуснете и във всички области ще имате добри резултати. Ще ви зарадват с новини за близките ви, а и ще получите интересни предложения. Вероятни са неголеми парични приходи.

КОЗИРОГ

Напрегнато начало на деня. Хората около вас често ще се бъркат в работа ви и това ще изнервя обстановката. Ще трябва да изгладите отношенията, да избегнете конфликтите и да запазите добрия тон. По-късно, дългоочаквани срещи ще ви отърсят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ 

Очаквайте много срещи или запознанства, които ще ви направят силно впечатление и ще помните дълго. Ще се появят нови идеи и планове. Може да насочите вниманието си и към решаване на финансови въпроси. Интуицията няма да ви подведе. Вечерта очаквайте добри новини.

РИБИ

Началото на деня е успешно. Ще се справите с нещата, които дълго време сте отлагали. Ще получите помощ от неочаквани места, а някои ще спечелят влиятелни партньори. Втората половина на деня ще е по-спокойна. Подходящо време е за почивка, а не за нови начинания или отговорна работа.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички