Не го познахте! Ето ватман номер едно на София

На коя известна личност е снимката

Не го познахте! Ето ватман номер едно на София | StandartNews.com

Тази снимка ще ви поизпоти да гадаете кой е на нея, но си струва.

Той е роден на 2 юни 1963 година в Златица като извънбрачно дете. Осиновен е и прекарва детството си в Пазарджик, където заедно със семейство си живее изключително бедно в циганския квартал на града. 

Учи във военно училище, но го напуска преди да завърши и отива в столицата. Познахте ли го? Става въпрос за Евгени Минчев. През 80-те години на XX век кара трамвай номер 7 в София, а едновременно с това работи и като манекен и модел. През 2005 г. участва във филма "Леден сън" като шофьор на трамвай.

В работата си като пиар и продуцент организира светски събития. Пише книги и поезия. Първата му книга са автобиографичните мемоари "От обратната страна“ от 2008 година. В работата си като пиар и продуцент организира светски събития: "Руски бал в България“, "Мис лято“, "Бизнес дама на годината“, "Бал на топмоделите“. Организатор е и на Бала на мартеницата в Лондон.Евгени Минчев публикува снимка от годините, когато учи във военното училище, в личния си профил във Facebok, видя Sofia24.bg. 

Ето какво написа Минчев: "От днес стартирам кампания за подкрепа семействата на загинали полицаи. Началото е песен по мой текст, върху която вече започнах работа. Истинско удоволствие е да подкрепя тази кауза, още повече като възпитаник на Военно училище. Да почиват в мир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай