Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Слухове за проблеми в отношенията на звездите тръгнаха миналата година

Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат | StandartNews.com

Рапърът Кание Уест и риалити звездата Ким Кардашиян са пред развод след шест години брак, съобщават от "Page Six". 

"Правят всичко възможно да не вдигат много шум, но Ким вече е наела Лора Уосър да бъде нейн бракоразводводен адвокат", казват източници на изданието.

Слухове за проблеми в отношенията на звездите тръгнаха миналата година. Кание Уест неуспешно се кандидатира за президент, което обаче доведе до съмнения в психическото му здраве. На първия си и последен предизборен митинг той разказа, че си говори с Бог и че се е разплакал, когато е осъзнал, че баща му е искал майка му да направи аборт. След това той обвини жена си, че иска да го заключи в дома им.

Твърди се, че на рапъра му е писнало от клана Кардашиян. От своя страна Ким вече не издържала изблиците на мъжа си. "Тя сериозно мечтае за реформи, докато Кание мечтае за президентството и говори безумни неща. На нея просто ѝ е писнало", казват още източниците на изданието.

Двамата са посрещнали коледните и новогодишни празници отделно един от друг. Кание - в ранчото си в Уайоминг, а Ким - с децата им на езерото Тахо и в дома на сестра ѝ Кортни. 

Предполага се, че най-сложният момент в преговорите за развода ще бъде къщата на двамата в Калифорния, която струваше 40 милиона долара и двойката вложи още 20 милиона, за да я доведе до сегашния ѝ вид, определян от "Architectural Digest" като "оазис на чистотата и светлината". Кардашиян искала имотът да остане за нея и децата.

Рапърът и риалити звездата се срещат през 2012-а, женят се през 2014-а. Имат общо 4 деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм Уест.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай