Как да сме в крак с промоциите без да излизаме от дома

Всички известни брандове имат свои онлайн магазини

Как да сме в крак с промоциите без да излизаме от дома | StandartNews.com

Въпреки отпадането на извънредното положение в страната, изискването за спазване на социална дистанция и отлагане отварянето на някои от големите магазини прави пазаруването онлайн най-сигурно и удобно. Това е ситуацията не само у нас, но и в световен мащаб. Почти всички известни брандове имат свои онлайн магазини и редовно обновяват информацията за промоциите за тях. Така, седейки пред компютъра, можете да си напазарувате всичко, което сте си харесали от новите им колекции и да се включите в разпродажбите на старите.

Неприятното в случая е, че докато хората ровят в онлайн магазина на една компания, за да се запознаят с изгодните оферти, могат да изпуснат промоциите в другите сайтове. Това няма как да се случи, ако потребителите използват FIRMSINFO.

Firmsinfo е полезен сайт, който предоставя на потребителите списък с актуалните промоции в онлайн магазините, придружени от кодове за отстъпка в много от тях. Кой не би искал да има всички отлични оферти пред очите си и да успее да се снабди с всичко, което е търсил на изгодна цена?

Сайтът разполага с удобна и гъвкава търсачка. Тя е разположена почти на всяка страница в горния ляв ъгъл. Търсачката може да се използва и от Менюто за търсене. С помощта на търсачката потребителите могат да намерят бранда, който искат да разгледат или нужните им услуга или продукт, без да губят време с разглеждане на оферти, които не ги интересуват. По този начин точната информация отива при клиента бързо и е винаги актуална.

Сайтът вече разполага с раздел „Полезна информация“. В него се публикуват статии, които биха помогнали на потребителите да направят по-лесно своя избор на продукт или услуга. Освен това, в този раздел ще могат да се намерят богата информация за популярни видове спортове, чакани класации, информация за отбори и др. Множество резултати от чакани спортни събития ще са видими в реално време.

Във FIRMSINFO винаги може да се намери полезна и актуална информация за модата, времето, полезни услуги и др.

Промоционалните кодове за отстъпки в сайта също са изключително добре приети от потребителите. Това са буквено-цифрови поредици, които онлайн магазините предлагат за насърчаване на покупките на уебсайта им и обикновено са свързани с определена промоционална маркетингова стратегия. Отстъпка, свързана с промоционален код, може да се прилага към отделни продукти или за група продукти, според преценката на търговеца.

Как работят промо кодовете

Отстъпката може да бъде или процент, или определена сума от цената. Промо кодовете също така предоставят на клиентите безплатна доставка или опаковане във вид на подаръци. Подобна маркетингова стратегия по същество дава на клиентите още една основателна причина се да купуват продуктите на определен бранд.

Защо промоционалните кодове работят

Когато онлайн магазин издава промоционални кодове, той предоставя на клиентите си стимул да купуват, което е от полза както за клиента, така и за бизнеса. Клиентите получават желаните от тях продукти на по-ниска цена, а магазинът за електронна търговия генерира значителни приходи като продава сезонна стока. Едно от най-полезните неща на промоционалните кодове е, че те работят добре както с новите, така и с лоялните клиенти. Тези стимули дори имат пряко влияние върху цялостния опит в пазаруването, сочат проучвания.

Да получиш купон често се оказва по-приятно, отколкото да получиш подарък от търговеца. Проучване показа, че хората, които са получили промоционални кодове, имат повишени нива на окситоцин, който е хормон, създаващ усещане за щастие.

Когато клиент въведе промоционален код по време на процеса на плащане, магазинът потвърждава, че всички условия на промоцията са изпълнени преди валидирането.

Всички условия по предоставяните промокодове в FIRMSINFO са ясно разписани, за да не се въвежда в заблуда потребителя. Всеки, който отговаря на посочените условия, може лесно да се възпозлва от промоциите. Всяка фирма има свои изисквания и те трябва да се спазят, за да може да се използва промокода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай