Челен удар уби един, 6-ма берат душа

Челен удар уби един, 6-ма берат душа | StandartNews.com

Бургас. При зверска катастрофа край Карнобат един мъж загина, а лекарите се борят за живота на още 6 човека, сред които и 5-годишно дете.

Адският челен удар е станал до село Венец, съобщават от ОД на МВР. Около 07,10 ч. „Мазда 323“ и „Опел Астра“, пълни с пътници, се блъснали челно с висока скорост. Виновен за трагедията е шофьорът на маздата – 76-годишният Иван Марев от Бургас, който започнал да изпреварва огромен камион „Скания“, без да има достатъчна видимост и се забил в идващия срещу него автомобил, събощава сайтът "Бесове". От сблъсъка маздата се завъртяла и се ударила в камиона. Марев загинал на място. С него пътували  65-годишният Кирил Борисов от Бургас и 35-годишната му дъщеря Радост Борисова. И двамата са тежко ранени. Бащата е с черепна травма, а дъщерята – с фрактура на дясната ръка и главата. Откарани са спешно в МБАЛ – Бургас с опасност за живота.

Сериозно са пострадали и пътниците в опела. 36-годишният Петко Петков е настанен в ямболската болница с фрактури на крайниците и съмнения за фрактура на таза, с опасност за живота. Хасан Чобанов, 47-годишен, от с. Ябланово, община Котел, е с политравматизъм, черепна травма и средно тежко състояние, съпругата му – Мирем Чобанова, 46-годишна, е с контузия на главата, с опасност за живота, а детето им Мустафа Чобанов, 5-годишен от с. Ябланово, община Котел,е с черепна травма, и опасност за живота. И тримата са настанени в интензивното отделение на бургаската болница.

Най-леко е ранен Васил Василев, 66-годишен, от с. Асеновец , който е с контузии на главата и гърдите, но няма опасност за живота му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай