Ъшър спретна тайна сватба

След шоуто си на полувремето на "Супербоул"

Ъшър спретна тайна сватба | StandartNews.com

Американският изпълнител и актьор Ъшър се е ожени тайно за дългогодишната си приятелка Дженифър Гойкоечеа.

45-годишният рапър съобщи, че е сключил брак с 40-годишната си партньорка, след като я е завел на церемонията веднага след шоуто си на полувремето на "Супербоул".

People съобщи, че двойката се е сгодила само няколко дни след като са получили разрешително за брак в окръг Кларк, Невада.

След "Супербоул" Ъшър и Дженифър били видени заедно в Лас Вегас, като рапърът носеше златна халка на левия си пръст.

По-рано тази седмица Ъшър каза пред People за Дженифър: "Слушай, когато намериш някого, за когото знаеш, че е страхотен партньор, разбира се, че е чест и удоволствие да можеш да споделяш живота си с някого, който иска да го споделя с теб и те обича, такъв, какъвто си“.

 

"Очевидно ще бъдем в живота си, докато умрем, защото имаме какво да споделим. Това е прекрасно. Наистина чувствам, че имам невероятен партньор, когото уважавам", добави той.

Ъшър и Дженифър се срещат от пет години и имат дъщеря Суверен Бо и син Сир Кастрело.

Рапърът има и деца от бившата си съпруга Тамека Фостър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи