Алекс Сърчаджиева: Животът с Иван беше приказка

Дъщеря ни София продължава да плаче за него, казва актрисата

Алекс Сърчаджиева: Животът с Иван беше приказка | StandartNews.com

„Животът ни с Иван беше като приказка, като роман. Винаги ще ми липсва. Но не искам да занимавам хората с мъката си“, каза Александра Сърчаджиева по БНТ по повод  две години от смъртта на мъжа си Иван Ласкин, който си отиде на Богоявление през 2019-та. Актрисата разказа още, че дъщеря им София точно в 12 часа на Нова година горчиво е плакала за баща си. „Цял живот ще трябва да живее с тази болка. Аз не мога да й я отнема, защото просто не съм Иван. Двамата имаха изключителна и необикновена връзка, в която не присъствах“, сподели актрисата от Сатирата. Тя не крие, че докато влиза от репециии в представление, от водене на предавания в снимки на филм успява да забрави за огромното си страдание по любимите хора, но вечер, когато остава сама, образите на майка й, Пепа Николова, и на съпруга й, Иван Ласкин, нахлуват в съзнанието й.

Александра призна още, че ако не са били няколко нейни приятели, е щяла да се срине покрай смъртта на Ласкин. „Животът е въртележка – един път си долу и някой трябва да ти подаде ръка, друг път си горе и ти трябва да подадеш ръка“, категорична е наследничката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.

Тази година, отново на Богоявление, Алекс изгуби още един скъп на душата й човек – Филип Трифонов, нейният кръстник.

По повод на дуета й с Руслан Мъйнов в Новогодишната щръклица на БНТ, Алекс уточни за пореден път, че двамата нито за миг не са разваляли отношенията си, макар и бивши гаджета и че винаги са си помагали. „Обичам Руслан и това е напълно естествено“, не се поколеба Александра Сърчаджиева, която скоро ще гледаме в сезон 11 на „Откраднат живот“.      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай