Адел се вталила с къдраво зеле и елда

Развод мотивира световноизвестната певица да се отърве от над 20 килограма

Адел се вталила с къдраво зеле и елда | StandartNews.com

Адел отново шашна света – но този път не с изумителния си и наистина неподражаем глас или с продадени сингли, а с желязната си воля. През 2019-а звездата се е отървала от над 20 излишни килограми. Снимка разкрива разликата между предишната й пухкава визия и актуалната й грацилност. Трансформацията обаче е резултат на диета, а не на всекидневни мъки във фитнеса. Това разкрива пред „The Sun“ бразилката Камила Гудис от Ел Ей, която  е консултирала певицата. Запознала ги е Аида - съпругата на Роби Уилямс. Адел гостувала в дома на колегата си, когато се появила Камила и трите дами направили обща тренировка. „Отдавна тренирам Аида. Един ден двете бяха заедно в къщата на Роби и решихме да поспортуваме. Но на Адел не й се нравят физическите упражения. Смятам, че успя да отслабне, като смени начина си на живот – 90% от това е в диетата“, разказва Гудис. Хранителният режим на гласовитата блондинка бил фокусиран върху растителни храни. Особено важни били къдравото зеле и елдата, които подтискали апетита. Певицата, разбира се, силно е намалила захарта и брашното, а страстта си към сладкото удовлетворявала единствено с черен натурален шоколад. Камила Гудес уточнява още, че звездата не е сред нейните клиенти и че ако въобще „използва нещо“, то това е пилатес. Според други източници обаче, Адел все пак се е доверила на спецове във фитнеса – на гуруто Джо Уикс и на треньора Далтънг Уонг, който е фаворит на Дженифър Лопес и Оливия Колман. Наскоро Джо беше попитан дали певицата е сред последователите му, но той не потвърди слуховете. „Постижението й е направо невероятно - независимо дали е следвала мойте схеми или не. Не се познаваме, но съм й голям фен. Ако трябва да тренирам само един човек от тук нататък, би била тя“, споделя Уикс.

Големият въпрос, разбира се, е дали Адел е решила да скъса окончателно с миналото си, след като се разведе и дали нов мъж я е вдъхновил за метаморфозата. Защото тя започна да се променя видимо още през април, когато обяви публично раздялата си със Саймън Конеки, за когото се омъжи през 2016-а след 5-годишна връзка. Явно отношенията им са се развивали твърде динамично, след като през 2017-а тя му благодари на церемонията за раздаването на наградите „Грами“, а в началото на 2019-а поиска да се разделят. Конеки - поне на снимките изглежда като сериозен кулинар. Другият не по-малко актуален въпрос е дали и до колко Адел ще дели богатството си с бившия. Според медии на Острова, Саймън Конеки би могъл да претендира за половината от състоянието ѝ, оценено на 150 милиона лири. Говори  се, че двамата нямат предбрачен договор и затова създателят на организацията “Drop4Drop”, която транспортира питейна вода в бедните страни на Африка и Азия, има право да поиска 50 процента от авоарите на ексизгората си. Според документи от развода, изпълнителката на “Skyfall” вече е отстъпила на бившия си съпруг имението в Лос Анджелис, преди да продаде своя дом в Лондон за 3  милиона паунда.  Да припомним, че Адел мощно отпразнува развода си с женско парти, начело с дружката й Дженифър Лоурънс. И че се залюби с Конеки, когато беше само на 23, а той вече на 36. По това време Саймън е женен и напуска съпругата си и 5-годишната им дъщеря заради младата звезда. В ролята на Купидон тогава влиза Ед Шийрън, който запознава колежката си с новата й любов, докато тя се възстановява от операцията на гласните си струни.

Адел и друг път е отслабвала ударно. През 2012-а тя слезе от сцената, за да се посвети на момченцето си Анджело, но докато беше в отпуск по майчинство, се закръгли драстично. Но преди да се завърне под прожекторите, се взе в ръце и отхвърли 15 килограма от снагата си. Тогава разказа, че е следвала съветите на диетолога Джилиан Майкс, който предлага екстравагантна формула - 80% здравословна храна и 20 % забранени и любими изкушения. „Той е против влудяващия глад и държи на стабилния сън“, сподели Адел преди време.  Самата тя именно тогава се научила да пие редовно вода, която не само чисти шлаките, но и регулира метаболизма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай