6 магични дни през март преобръщат съдбата ни

Това са дните, в които ще имаме късмет

6 магични дни през март преобръщат съдбата ни | StandartNews.com

Шест магични дни преобръщат съдбата ни през март. Третият месец от годината обещава да донесе на всички зодии повече спокойствие и късмет!

Ето кои са шестте късметлийски дни от предстоящия месец:

3 март (Ден на огледална дата) – Третата огледална дата за тази година ще бъде чудесен ден за духовни практики и за духовно развитие като цяло. Можете да посветите този ден на придобиване на нови знания, четене, медитации. Този благоприятен ден е изключително важен. Тъй като ще помогне да се преодолеят или минимизират всички последствия от най-опасните мартенски ден, които предстоят. Тази огледална дата ще помогне да преодолеем неприятностите и да разберем как и накъде да продължим живота си.

7 март (Ден на промяната на позицията на Сатурн) – От март 2020 г. Сатурн е в знака Водолей. На 7 март тази година планетата ще премине в Риби. Това ще бъде изключително важно събитие. Да, това ще направи деня по-добър, но Сатурн в Риби наистина ще се разкрие с времето, а не веднага. Като цяло такъв преход ни носи много важни промени във всички сфери на живота. Още на 7-ми ще усетим промяната във Вселената. На 7 март ще ни бъде малко по-лесно да се справим с личните си проблеми и всички спънки.

16 март (Венера влиза в Телец) – Планетата ще остане в този знак до 10 април. Това ще бъде много добър и важен преход, тъй като Венера е напълно обезсилена в Овен. 16-ти март ще бъде много светъл и изключително приятен ден. На този ден е хубаво да се занимавате с някаква домакинска работа, почистване, поставяне на нещата в ред. Опитайте се да накарате този ден да премине под егидата на желанието да промените живота си към по-добро, трансформирайки къщата и себе си. Това е идеалният ден за нова прическа, освежаване на гардероба. На този ден Меркурий ще срещне Нептун в нощното небе. Съвпадът на планетите е опасен, но положителната сила на Венера неутрализира отрицателната енергия на този аспект.

19 март (Меркурий влиза в Овен) – Това не означава, че Меркурий се чувства много удобно в този знак, но определено е по-добре от Риби, които напълно неутрализират силата на Меркурий. На 19-ти март преходът към Овен ще ни даде ново вдъхновение и самочувствие и ще увеличи жаждата ни за знания. В този знак планетата ще остане само до 2 април. Този ден определено може и трябва да бъде посветен на финансови и правни дела, както и на работа и бизнес.

20 март (Пролетно равноденствие) – Това е много благоприятен ден и може би най-светлият период през март. Астролозите отбелязват, че Новолунието този път почти напълно съвпада с равноденствието. Това ще се отрази благотворно на настроението ни. 2ти март може да се счита за много късметлийски ден, в който можете да правите каквото пожелаете. Денят е добър както за почивка, така и за работа. Вслушайте се в интуицията си на това равноденствие. Тя няма да ви подведе.

23 март (Смяна на позицията на Плутон) – Още един много силен ден, който ще има доста траен ефект. На 23 март най-отдалечената планета в лицето на Плутон, ще направи преход в знака Водолей. Този ден завършва петнадесетгодишният период на престой в Козирог. Този преходен ден ще бъде загадъчен, малко странен и изпълнен с важни събития.

Източник: artportal.news

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай