Слави прави стрийминг платформа?

Трифонов вероятно засега ще си спести политиката и купуването на телевизия

Слави прави стрийминг платформа? | StandartNews.com

Тази вечер гледаме предаване номер 4176 от „Шоуто на Слави“, обявено като последно. Но най-вероятно то ще е финално само за Би Ти Ви. Защото Трифонов, естествено, няма да се откаже от възможността да трупа рейтинг и да увеличава броя на последователите си. Рано или късно може да влезе в политиката, а за там му трябват гласоподаватели. Както се знае, в наши дни те най-лесно и бързо се роят и множат в социалните мрежи. Така че Слави вероятно ще прави стрийминг платформа, чрез която ще тиражира медийните продукти на продуцентската си компания. Няма съмнение, че от няколко петилетки той има твърд електорат, който – каквото и да говорят враговете – се увеличава. А тъй като в стрийминг платформите няма реклами, електоратът като нищо ще скочи с още хиляди. Трифонов може да произвежда каквото си иска – и това не подлежи на дебат с плюс или минус. Екипът, който клони към 100, е зад гърба му и той няма да се лиши от нито един човек в него. Не го направи дори и в гладните времена на „Хъшове“, а сега, когато е от най-проспериращите бизнесмени в държавата, съвсем пък не би допуснал да се случи. Затова  очакваме всичко – от легендарните му концерти до някой и друг ситком. От голямото кино на този етап Слави надали би се изкушил, въпреки че Иво Сиромахов като нищо му шепне в ухото провокиращи по темата слова.

Със или без муза, Трифонов с лекота би преобърнал тв и онлайн пазара с главата надолу или с краката нагоре. Много отдавна доказа този си талант, когато премести официалния прайм тайм след 20 часа – въпреки че рекламодателите по цял свят се натискат за предишния часови пояс. Но слуховете, че Слави има намерение да купува която и да е малка телевизия, са силно преувеличени. Политематичните „горещи“ екрани – извън БНТ, Нова и Би Ти Ви – поради оскъдица гравитират около анахронизъм.       

Каквото и да предприеме Трифонов, ще трябва да се бори със синдрома на социалната и емоционалната неадекватност, който владее родните касти от долу до горе и обратно. Може би и заради това все още се разсейва около темата за участието му в пряката политика. Там няма как да е едноличен властелин, какъвто българският модел го принуждава да бъде на собствената му територия. Има и още нещо:  Трифонов трябва да се погрижи за здравето си, което видимо е занемарено като при всеки, който бачка денонощно в сбърканата ни система с логото „Абсурдистан“.  Но докато намери време за физиката си,  Слави ще достави кеф на душата си и ще се учи да свири на гайда. Поне така се зарече в едно от предаванията напоследък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай