Максим Генчев не спира! От кой актьор се отказа

Сагата с филма "Ботев" продължава

Максим Генчев не спира! От кой актьор се отказа | StandartNews.com

Сагата с филма "Ботев" на Максим Генчев явно няма да приключи скоро. Самият режисьор не спира да провокира коментари и реакции, свързани с последното му произведение.

Последният статус във Facebook на Генчев е доказателството, че той няма да се откаже да се конфронтира с всички, които са се изказвали неласкаво за "Ботев" или за някой друг от филмите му. В публикацията Генчев сравнява Ники Илиев с Хенри Фонда и споделя, че актьорът вече няма да играе във филмите му.

Ето какво гласи целият текст:

"Ники Илиев - българският Хенри Фонда! Един от малкото съвременни актьори, който владее “втория план”! Избрах го без видео-проби (кастинг), поканих го за трудната роля - Джам Бол (в превод “много прозорци”). Актьорът прие и се справи скандално блестящо!!! За жалост повече няма да мога да каня този прекрасен творец в мой филм, простащината победи... а можеше да пресъздаде брилянтни образи на велики български герои и антигерои!

Обръщам се, с цялата суровост на доброто си сърце, към злобните, сърдитите, зависливите и в всякакви невежи лумпени да оставят това талантливо момче да радва нормалните хора, ценящи и обичащи родното кино!"

Тепърва ще става ясно дали самият Ники Илиев е отказал бъдещи участия, или причината е друга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай