„Фермата" се сдобива с личен стилист – Джорджо Цанов

„Фермата" се сдобива с личен стилист – Джорджо Цанов | StandartNews.com

Митко се заканва на останалите фермери, а Райно обижда Рая

След напускането на Варсамов и Дони изглежда нещата във „Фермата" се успокоиха. Но ще се окаже, че всичко е привидно, защото само за ден фермерите се обърнаха и настроиха срещу Димитър. Той бе обвинен в тиха манипулация и интригантство. Митко пък от своя страна обеща, че започва да играе играта и няма да пожали никого.

Тази вечер Рая ще определи първият дуелист в шоуто. За мнозина изборът й е очакван, но никой от участниците не подозира, че Рая ще каже нещо, което ще раздвижи обстановката и така ще засегне Димитър, че бившия ще заплаши с „промяна на играта". Той и Асен ще бойкотират Рая като фермер и ще откажат да изпълняват поставените задачи. За разлика от тях Райно се включи в задачите, но няма да скрие своята неприязан към Рая и ще каже по неин адрес – „тая малката си е лайно, ама от всякъде".

Тази вечер Жорко ще разкрие за зрителите един от своите многобройни таланти – да шие. На него ще бъде възложено шиенето на пердета за кухнята. Вдъхновен от задачата, момчето от Пирдоп ще представи своя собствена модна линия и ще се сдобие с прякора Джорджо Цанов.

В четвъртък вечер зрителите ще видят кой ще бъде вторият дуелст във „Фермата" и защо Рая ще остави Асен без храна. Дали Митко ще играе стратегически за оставане в шоуто и ще избере „нежният" Жорко, или ще заложи на мъжкото в себе си и ще избере силен съперник, ще стане ясно утре вечер от 21.30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай