Вторник,

Борба за власт и любовни рокади в „Откраднат живот“

От: Агенция Стандарт -
Борба за власт и любовни рокади в „Откраднат живот“
A
A
A

Надпревара за власт и популярност ще се разиграе в спешното на „Св. Анастасия“ по време на новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Доктор Огнянова ще отдели време за личния си живот, а моментът ще се окаже ключов за доктор Хаджихристев. Младият и напорист лекар ще пожелае да се яви под светлините на прожекторите с трудна операция, предизвиквайки истински сблъсък с прекия си шеф.

Междувременно любовните триъгълници ще провокират комични ситуации, а след смеха ще има и разбити сърца. Доктор Атанасова по принуда ще бъде посредник в отношенията на доцент Мазов и доктор Хинова. Малък флирт, последван от ревност и отмъщение, ще изправи един срещу друг Лора и Стефан, а Кунка ще бъде единственият балансьор в трудната ситуация. Предизвикателствата за доктор Атанасова няма да спрат до тук – тя ще бъде съветник на доктор Пенев в стъпките му към Юлия. Въпреки своите чувства, Кунка ще се опита да помогне на озадачения и крайно изненадан лекар.

Признанията на Наков ще бъдат използвани срещу него в ключов момент за позицията му в лекарски казус. Шефът на етичната комисия в „Св. Анастасия“ ще стане жертва на свой колега, а смелостта и моралът му ще бъдат подложени на изпитание.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com