"Възраждане" ще открие предизборната си кампания от Велико Търново

Ще има шествие из Стария град

"Възраждане" ще открие предизборната си кампания от Велико Търново | StandartNews.com

„Възраждане“ ще открие кампанията за изборите за Народно събрание и Европейски парламент на 10 май 2024 г. (петък) във Велико Търново.

От 13 часа на пл. "Майка България" председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов, водачът на листата за Европейски парламент Станислав Стоянов, вторият в листата Петър Волгин и всички останали кандидати от "Възраждане" за европейски парламент, както и водачите на всички листи за Народно събрание ще проведат брифинг за представителите на медиите.

След 14 часа кандидатите на „Възраждане“, заедно с членове и симпатизанти на Организацията ще посетят музеите „Църква „Св. Димитър Солунски“ и „Трапезица“.

Очаква се планираното шествие из Стария град, започващо от подножието на Царевец около 16 часа, да събере огромен брой привърженици на политическата организация.

От 16:30 часа в катедралния храм „Рождество Богородично“ ще бъде отслужен молебен за България.

От 18:30 часа в залата на музей „Възраждане и Учредително събрание“ ще се състои отворена среща с жители на Велико Търново и региона. На нея ще присъстват Станислав Стоянов и заместник-председателят на 'Възраждане" и Народното събрание Цончо Ганев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай