Понеделник,

Радев във Враца: Ние няма да ви предадем

От: Агенция Стандарт -
186
Радев във Враца: Ние няма да ви предадем
A
A
A

Въпреки тежкото наследство, въпреки превзетите институции, въпреки кражбите, въпреки трудностите служебното правителство постави хората в центъра на политиката, заяви Румен Радев във Враца.

Заедно можем да преминем през всяка ситуация. От днес и най-малките тръгват в клас. Ние ще направим така, че и в най-тежките моменти да не лишаваме децата от образование. Децата трябва да са на училище, а не да бъдат заключени вкъщи цяла година. Не можем повече да се лишаваме от бъдеще, продължи той.

Радев подчерта, че за постигането на промените в България първо трябва на 14 ноември да гласуваме масово, умно и отговорно. „Имаме нужда от демократично мнозинство, което да има воля да извърши промените. Не е възможно повече такъв грабеж от магистрали, от пътища, от всичко, от което може да се краде, дори от образованието, дори от здравеопазването. Не можем да продължаваме така и ние ще настоявамеза възмездите, за да върви България напред.“

„Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа! С Вас сме!“, завърши Румен Радев.

„Зоват ни за обединение! С кого да се обединяваме – с тези, които ни изнесоха парите в чували? Или с тези, които закотвиха България на последните места на класациите за стандарт на живот? С тези, които се чувстват безнаказани за престъпните си схеми?! Няма как да има такова обединение“, категорична е Илияна Йотова, която е заедно с мнозинството българи, които въстанаха срещу беззаконието и корупцията и си поискаха обратно държавата. „България се събуди и е вече друга, държава със закони, равни за всички“, посочи Йотова и изрази надежда, че след 14 ноември ще има просветено мнозинство в парламента от умни хора, родолюбци, които ще мислят за народа си, а не за собствените си джобове.

Илияна Йотова е убедена, че България има нужда от силен, смел и отговорен президент като Румен Радев, който недопуска компромис за сметка на интереса на българския народ. „България не може да има за президент човек, който се скри от собствените си студенти и не ги подкрепи, докато те си отвоюваха бъдещето“, подчерта тя.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com