Белият автобус на ДПС потегли. Видин - първа спирка

Мотото на кампанията на ДПС е: "За държавността" и "За единството на нацията".

Белият автобус на ДПС потегли. Видин - първа спирка | StandartNews.com

Белият автобус на ДПС потегли на голямата си обиколка в страната за парламентарните и президентските избори. Той е брандиран с лика на кандидатите за президент и вицепрезидент, издигнати от движението - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, номера на бюлетината им - 17 и мотото на кампанията им: "За единството на нацията".

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Олицетворяваме единството на нацията

Мотото на парламентарната кампанията на ДПС е: "За държавността".

Първата спирка на Централния предизборен лъч на ДПС е във Видин, където водач на листата на Движението е заместник-председателят на партията Станислав Анастасов. Той е депутат в 42-ото, 43-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание, бил е министър на околната среда и водите.

Ние олицетворяваме единството на нацията, заяви по-рано днес Мустафа Карадайъ при представянето на листите на ДПС и кандидат-президентската му двойка.

Заедно можем, каза на онлайн събитието Карадайъ. И даде специално обещание към българите: "Пред себе си, пред своите избиратели, пред всички български граждани, пред своята, пред нашата Родина обещавам, че и като президент, както досега като политик, като народен представител, председател на партията няма да прекъсна и да загубя връзката си с хората. Аз познавам проблемите на хората. Работя за намиране на решение на тези проблеми. Тези, които ме познават, ще потвърдят това."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай