Лили Иванова крие награди в сандък

Лили Иванова крие награди в сандък | StandartNews.com

Примата не търпи хора, които лъжат

Лили Иванова призна, че за нея наградите не означават нищо. В апартамента й няма изложена нито една от десетките статуетки в кариерата й, стана ясно покрай гостуването на Георги Любенов навръх Великден в дома на звездата. Всички призове са прибрани в сандък, пълен догоре.

"Те няма да пеят вместо мен, ако ги наредя на сцената, нали", беше категорична тя. Лили подготвя пореден тур из страната и концерт в Лондон. Държи новите аранжименти на вечните й хитове да се харесат на по-младите. Смята, че у нас има много талантливи и обещаващи певци, но те не стигат доникъде, защото нямат характер.

Лили сподели още, че майка й я е научила да не лъже. Затова тя не можела да търпи неистини и се разделяла с хората, които не са искрени - но без скандали и без тежки думи.

Лили обаче споделя, че се вълнува като всички артисти. Дори не помни как е излязла на сцената в парижката зала "Олимпия" за страхотния си спектакъл там. В "Арена Армеец" пък се притеснявала от мащаба, тъй като нейните песни са по-интимни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай