Разграбиха билетите за втория концерт на Слави

Разграбиха билетите за втория концерт на Слави | StandartNews.com

Билетите за втория концерт на Слави Трифонов се разграбиха като топъл хляб. Снощи шоуменът обяви, че Евентим пуска ценните хартийки в продажба от 10 часа днес. Хиляди фенове на певеца и "Ку-Ку Бенд" влязоха в сайта тази сутрин и той блокира още в първия час.

Много хора звъняха на близки и познати, за да им купят билети, защото са заети. Малко след 11.30 часа от интерактивната схема на стадион "Васил Левски", където ще бъде концертът, стана ясно, че повечето от билетите вече са закупени.

"Поради огромния интерес потребителите на сайта за продажба на билети към момента надвишават капацитета за обработка на поръчките. За това молим ви, бъдете търпеливи и изчакайте зареждането на страницата. Билети можете да закупите в обекти на Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ, книжарници Оrange, билетен център НДК, касите на зала „Арена Армеец"", съобщиха по обяд от Евентим. Към 18 часа обаче стана ясно, че билетите на сайта вече са изчерпани.

Стандарт Нюз припомня, че първия концерт на Слави Трифонов и "Ку-Ку Бенд" предизвика небивал интерес. 17 000 души пееха хитовете на шоумена в "Арена Армеец". След това водещият обяви, че ще направи втори на националния стадион, на който ще могат да отидат повече хора. Цените на билетите са от 25 до 80 лева. Най-евтините обаче бяха изкупени за броени минути. Пропуските този път обаче са по-достъпни тъй като Майкъл Болтън и другите звезди, за които се говореше, че ще участват в събитието, са отказали заради ангажименти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай