Дангов получи рамо от 8 партии и коалиции за втория тур

Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа за кандидата за кмет на БСП Първан Дангов

Дангов получи рамо от 8 партии и коалиции за втория тур | StandartNews.com

Осем партии и местни коалиции в Дупница заявиха категорична подкрепа за кандидата за кмет на БСП Първан Дангов. На пресконференция днес, на която присъстваха лидерите и хората от щабовете на всички осем кандидати в местните избори в Дупница, д-р Пламен Соколов от Коалиция “Заедно за промяна” и Георги Градевски от АБВ, заедно с кандидатът на БСП Първан Дангов, обявиха целите и идеите, около които се обединяват.

“Промяната в Дупница е възможна! Вотът от първия тур показва, че близо 11 хиляди дупничани искат тази промяна и са гласували за нея. Ние обединяваме сега това тяхно желание. Няма да водим безпринципни разговори или пазарлъци за постове. Обединява ни общата позиция за бъдещето на Дупница. Ще изпълняваме приоритетите на трите партии и ще работим позитивно. Въпреки мръсната кампания, която вече започнаха от ГЕРБ.“, категоричен беше кандидатът на БСП Първан Дангов и допълни, че управляващите губят контрол от страх да не загубят. „Опитват се да омаскарят всички, да водят битки с миналото, опитват се дори да откраднат историята на Дупница. Няма да позволим това”, заяви още кандидатът за кмет Първан Дангов.

"Резултатите от първия тур ясно показаха, че Дупница иска промяна. Трябва да обединим усилията си, за да не предадем доверието на хората, които пуснаха бюлетини за нас. Заставам плътно до Първан Дангов, доверявайки се на опита и мъдростта и знанията - на него и екипа му. Призовавам хората да ни се доверят отново! Нека Дупница най-после Дупница да тръгне в положителна посока”, каза Георги Градевски, който беше кандидат за кмет от партия АБВ.

Д-р Пламен Соколов заяви, че застава в подкрепа на Първан Дангов категорично като заяви: "Декларирам осъзнатата, целеустремена подкрепа на цялата коалиция “Заедно за промяна ”. Тя е заявена от лидерите на 8 партии. Подчертавам, че не искаме нищо срещу тази подкрепа. Искаме този обединен вот да покаже, че градът различава почтеното от пошлото. Парите не могат да надделеят над морала”.

"Знаем, че и много хора с десни убеждения ни подкрепят в битката за промяна. Лично аз, както всички ние тук, не делим съгражданите си на леви и десни. Дупница няма нужда от разделение, а от обединение. И това е обединението около истинските ценности. Гласувайте в следващата неделя, за да защитим свободата и демокрацията в Дупница!”, призова кандидатът за кмет Първан Дангов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай