Зам-министърът на туризма връчи награди за бизнес и туризъм Bright Awards

Церемонията беше в помощ на семейства с репродуктивни проблеми

Зам-министърът на туризма връчи награди за бизнес и туризъм Bright Awards | StandartNews.com

На бляскава пролетна церемония в хотел Маринела бяха раздадени наградите за бизнес и туризъм Spring Bright Awards, в общо 12 категории.

Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главни организатори са Балканска медийна асоциация и "Темида - цената на истината", и този сезон се осъществи с организационната подкрепа на "Комерс 96". Подпомагащи събитието са и повече от 20 медии.

Церемонията беше в помощ на семейства с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури. От томболата, проведена в залата, се събраха 2400 лв.

Водеща на Spring Bright Awards, облечена в зашеметяваща рокля на Киара Фешън, беше Йоанна Драгнева.

А ето и призьорите:

В категория СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ, наградата получи строителна фирма Велц. Тя им бе поднесена от адв. Мариела Павлова, член на УС на „Слънчев бряг“ АД.

Двама призьори имаше в категория ОБЗАВЕЖДАНЕ И ДИЗАЙН, а на сцената да им връчи статуетките излезе директорът на България 24 тв Светослава Рудолф. В подкатегория мека мебел статуетката отиде в  CATTLEYA HOME, а в подкатегория мебели и обзавеждане за бани наградата спечели BUILD  TECHNIC.

Заместник-главният редактор на вестник Стандарт Екатерина Николова връчи наградата в Категория АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН на Марк Арт Център с арх. Теодора Джерманова.

Общо 4 статуетки поднесе на сцената заместник-министърът на туризма г-жа Ирена Георгиева.

Първият призьор в категория Хотели  с подкатегория бутиков градски СПА хотел стана UVA NESTUM WINE & SPA

Вторият победител в категория Хотели – подкатегория бутиков курортен СПА хотел е GRAND HOTEL THERME.

В категория Ресторанти -  с подкатегория Европейска кухня статуетката отиде при ресторант No Words - Елин Пелин, а с подкатегория Балканска кухня призьор стана ресторант Котилото.

Преди да слезе от сцената маестро Иван Яхнаджиев изненада г-жа Ирена Георгиева с нарисувана от него картина.

“Всички вие заслужавате адмирации за ежедневните усилия, които полагате, за да развивате своите успешни и ефективни бизнес практики и управленски модели. Благодаря ви и за инвестицията в развитието на човешкия капитал, което е ключов фактор за изграждането на една истински качествена и предпочитана туристическа услуга”, заяви заместник-министър Ирена Георгиева.

В категория ПРАВО също имаше няколко победители. Два от призовете  връчи председателката на Асоциацията за жените адвокати г-жа Елка Пороминска.

В подкатегория  Правно образование, статуетката отиде при доктора по конституционно право и преподавател в Юридическия факултет на  Софийския Университет – Орлин Колев, а в подкатегория Европейски проекти победител стана ECO GLOBE и адвокат Биляна Тончева.

Анелия Торошанова, водеща на Законът и Темида по Българското Национално Радио, също поднесе два приза  - в подкатегория Нотариална кантора статуетката отиде при нотариус Румен Богданов, а Адвокатска кантора стана Станков, Тодоров, Хинков и Спасов.

Редакторът от вестник Телеграф Захари Белчев връчи последната статуетка в Категория ПРАВО за Адвокат на адвокатката, спечелила най-много медийни дела Екатерина Димитрова.

Главната редакторка на онлайн медията Би Нюз Злателина Пламенова връчи първите два приза в категория Услуги - на IB Trainings and Consulting, специализирани в сферата на корпоративните проекти и обученията и на лизинговата компания Hermes Auto Group.

 

Emerald Travel получи статуетката за туристическа агенция. Да им я връчи на сцената излезе пътуващата журналистка и водеща на предаването Покана за пътуване по БНР Магдалена Гигова.

Главната редакторка на женската медия woman.bg Цвета Герчева, която скоро ще попълни редакцията с малко момиченце или момченце, награди Академията на Великолепната жена и лично създателката г-жа Йордана Димитрова - експерт по личен имидж, специалист по етикет, елегантност и емоционална интелигентност.

Председателката на Фондация Мечта за дете Ивелина Рускова поднесе две статуетки на сцената в категория Медицина - за медицински център на Ин витро център Доверие и на I-ва АГ Света София, победители в подкатегория Болница.

Водещата на Рефреш за здраве по телевизия Евроком Силвия Чалакова връчи статуетките на SMART DIET и д-р Господинова – здравословен начин на живот и в подкатегория здравен туризъм – на болница Тракия Медикъл Одрин.

Съветникът на вицепремиера и бивш зам.-министър на електронното управление Благовест Кирилов връчи две статуетки в Категория КРАСОТА И ЗДРАВЕ – на центъра за естетика DERMA GOLD и на CHRISTIAN OF ROMA, производители на висококачествени продукти за коса и разработване на фризьорски салони.

Лъчезар Петков, Директор в Агенция за малки и средни предприятия поднесе статуетката на Камелия Воче в категорията Храни и нейната марка за производство на уникална и автентична паста LA DELIZIA.

Мирослав Стефанов, преподавател и създател на магистърските програми по Киберсигурност в България връчи наградата  в Категория ЗАСТРАХОВАНЕ на INTERPRIMA.

Главената редакторка на онлайн медията Столица БГ Александра Никова връчи приза в Категория СПОРТ И УЕЛНЕС на спа център номер 1 в България и на Балканите  - VICTORIA SPA.

Димитър Лазаров, редактор от онлайн медията Actualno.com поднесе приза в Категория START-UP на GT STYLING - автомобилното начало, което бързо набира обороти. Със своите висококачествени аксесоари и части от фибростъкло за дрифт автомобили, GT STYLING превръща всяка кола в изявление на стил и мощ от България до Обединеното кралство.

Церемонията завърши с бляскавата категория МОДА.

Рокси Рок – шефката на най-голямата ФБ страница ХайЛайф връчи първата статуетка в КАТЕГОРИЯ МОДА – подкатегория обувки и чанти на GALDINI SHOES.

Анелия Попова, редактор в информационна агенция БЛИЦ,  поднесе статуетката на RE D'ORO DIAMANTI – призьори в подкатегория бижута.

И на финала Ваня Маринова, представител на модна агенция Интермоделс за Бургас връчи статуетката в подкатегория облекла на марката SARA SWEIDAN.

След церемонията гласовитата Мариела Петрова, която скри шапката на журито в „Гласът на България“ с гласа си, изнесе мини концерт на гостите.

Събитието се осъществи с подкрепата на менторската програма за отслабване Smart Diet, СПА център N1 в България, а и не само – Виктория СПА, Дерма Голд Клиник – най-високи очаквания на клиентите им за резултати и качество, Адвокатско дружество Станков, Тодоров, Хинков и Спасов, което вече 10-години е успешно във всички свои начинания, хотелското бижуто Uva Nestum Wine and SPA – вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, фирма Билд Техник, която предлага богато портфолио на Рихо в България и в целия Балкански регион, виното Бонония Естейт и агенцията за маркетинг и реклама Диджитал Кит.

Медийни партньори бяха телевизиите България 24 и Евроком,  Българското Национално радио, вестниците Стандарт, Труд, 19 минути, Телеграф, бизнес списанието В2В, онлайн медиите pik.bg, епицентър бг, blitz.bg, trafficnews.bg, woman.bg, Столица.бг, glas.bg, actualno.com, bnews.bg, дромомания.бг, blife.bg, sofiainfo.bg, temida.tv, liberta.bg, най-голямото ФБ списание HiLife във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай