Четвъртък,

Лидл със седем послания към българите в чужбина

От: Стандарт -
Лидл със седем послания към българите в чужбина
A
A
A
  • Седем видеа отговарят на въпроса защо Лидл България е точното място за успешна реализация

Седем успешни видео истории показват, че човек може да се реализира успешно в България, а Lidl може да бъде точното място за това. Поредицата е част от партньорството на компанията с платформата Bulgaria Wants You, което цели да се обединят усилия както за привличане на повече българи от чужбина, така и за задържането на българите в страната – чрез положителните примери на хора, които успешно градят кариера и бъдеще тук.

Такива са и историите от 7-те видеа. Герои в тях са служители на Лидл България, които са намерили в компанията причина да се върнат или да останат. Един от тях се завръща в родината след близо 20 години в Германия. Други избират да натрупат професионален опит в чужбина, а впоследствие Lidl се оказва точното място, на което да го приложат. Компанията дава сигурност и стабилност за развитие, които са причина и за останалите герои да останат тук и да се развиват близо до семейството и приятелите си.

На сайта на Bulgaria Wants You и в YouTube канала на Лидл България вече могат да бъдат видени първите две истории. Първата е на Марина Дакова, която завършва образованието си в Австрия, а летният й стаж в Лидл България не само преминава в постоянна работа, но и в причина да се завърне в страната за постоянно. Вдъхновяваща е и втората история – на Симеон Шопкин, който идва в компанията, за да подготви дипломната си работа, но решава, че това е неговото място и остава в нея. Само за няколко години от студент, работещ по дипломната си, става групов ръководител в логистичния център в Равно поле.

От стъпването си у нас, Лидл България дава причина на българите в чужбина да се връщат, а на тези, които са тук – да останат и да се реализират в родината, близо до семейството и своите близки. Осигурявайки на всички свои служители сигурност и стабилност, възможности за развитие и достъп до световно ноу-хау, компанията показва, че в България има бъдеще, а Lidl може да бъде точното място за успешна кариера.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички