Понеделник,

„Орехите“ със златен медал от „Месомания 2022“

От: Стандарт -
428
„Орехите“ със златен медал от „Месомания 2022“
A
A
A
  • Сурово-сушеният продукт „Старец“ е изборът на експертната комисия на изложението

Премиум качество и истински месен вкус. Това е категоричната оценка на експертната комисия на най-голямото специализирано изложение в страната „Месомания 2022“ за сурово-сушения „Старец“ на „Орехите“.

Продуктът е приготвен от подбрано свинско месо в комбинация с пресни подправки. С дългия над месец процес на сушене продуктът носи вкуса, завещан от старите майстори, който и до днес остава любим на всеки българин.

Сурово-сушените колбаси „Орехите“ са популярни с  приготвянето им по автентични рецепти от свинско и говеждо. Те са първите колбаси в България със сертифкат от международната сертифицираща организация TÜV NORD за контролирано качество при производителя.

Одитирането и издаването на сертификат TÜV NORD е дълъг, сложен и много прецизен процес. И това не е еднократен акт. Марката TÜV NORD е световно признат синоним за качество и надеждност и гарантира многостепенен контрол на качеството през цялата година:

Изненадващи проверки – във всяка сертифицирана точка на производството.

Проверка чрез „тайни клиенти“ – това са хора, наети да посетят инкогнито магазин или ресторант, за да оценят качеството на стоките.

Независими изследвания – те се извършват от специално сертифицирани чуждестранни лаборатории. Там се изпращат за анализ продукти, закупени на случаен принцип от магазинната мрежа.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com