ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт

Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно осигуряване

ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт | StandartNews.com
  • ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт www.ubb-pensions.bg

Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно осигуряване. Сайтът www.ubb-pensions.bg/напълно заменя досегашния www.nnbulgaria.com и е създаден след внимателен анализ на потребителското поведение и е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна. Компанията разкрива и визуална идентичност, сходна със сайтовете на всички останали компании, част от КВС Груп, след като ОББ Пенсионно осигуряване се присъедини към най-голямата финансова група в България в средата на 2021 г.

В новия сайт на пенсионната компания впечатление прави подобрената навигация и опростяването на продуктовите страници с цел по-лесно ориентиране в нейното портфолио от услуги. Акцент остават калкулаторътза прогнозна пенсия, стойността на дял, както и отделните секции, посветени на универсалния, професионалния и доброволния фонд на ОББ Пенсионно осигуряване.

„Новият уебсайт на ОББ Пенсионно осигуряване ни позволява да го развиваме и актуализираме с темпото, което и пазарът, и клиентите изискват от нас. Той предоставя бърза и улеснена навигация към всички продукти и услуги от интерес на клиентите, но е от помощ и тогава, когато потребителите търсят обща информация за пенсионната система на страната. Не на последно място – сайтът стартира, адаптиран за всички устройства, през които потребителите желаят да го достъпват.“, коментира Николай Стойков, главен изпълнителен директор на ОББ Пенсионно осигуряване.

Оригиналният и стилен дизайн на новия сайт е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете от Групата във визуално и функционално отношение. Освен новия сайт на ОББ Пенсионно осигуряване, дигиталното портфолио на KBC Груп в България се допълва от обновени сайтове на ДЗИ, ОББ Интерлийз, ОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер. За изработката му компанията отново се доверява на еDesign - една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн,с повече от 15 години опит в създаването на качествени и запомнящи се уеб проекти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай