Петък,

Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“

От: Стандарт -
4113
Най-известните дюнери у нас вече и в Kaufland „Хаджи Димитър“
A
A
A
  • Aladin с нов обект за бързо хранене на паркинга на веригата

Най-голямата верига за дюнери у нас вече може да бъде открита и на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „Хаджи Димитър“. Ритейлърът разшири партньорството си с Aladin Foods в продължение на концепцията си за предоставяне на разнообразни услуги на своите клиенти – One Stop Shopping. Хипермаркетите на Kaufland България постепенно се трансформират в своеобразни търговски центрове, в които клиентите могат да се възползват от най-разнообразни стоки и услуги на едно място.

„Непрекъснатото подобрение и разширение на услугата, която предоставяме на нашите клиенти, е част от политиката, с която Kaufland България отговаря на повишаващите се изисквания от страна на потребителите ни. Нашите хипермаркети се превръщат в места, на които можеш не само да напазаруваш, но и да платиш сметките си, да пиеш кафе, да се срещнеш с приятели. Разширяваме броя и вида на допълнителните услуги и високата обратна връзка от страна на клиентите ни е това, което ни показва, че сме на прав път“, обяви ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

Тя допълни, че освен с наложената в цялата страна марка дюнери, от началото на годината Kaufland България разширява партньорствата си с бизнеси като иновативната кафетерия COMPARTIDO, пицария Pizza Lab, суши щандовете на Obento Sushi.

„Откриването на нов обект на Aladin Foods към хипермаркет на Kaufland България е изключително важно партньорство за нас. Благодарение на него, Aladin Foods ще увеличи значително пазарния си дял – през обектите на Kaufland преминават седмично над 1 млн. клиенти“, заяви собственикът на веригата за бързо хранене Аладин Харфан.

В обекта в Хаджи Димитър се предлага целият асортимент от менюто на Aladin у нас – различни видове дюнери, бургери, пици и пилешки изкушения, както и фалафели. Тук се намира и така наречената електронна каса, която позволява автоматично да се направи поръчка, като по този начин клиентът пести време.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията